TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
οχι ρε φορο μαλακιας πληρωνει και λεφτα στα κομμωτηρια απο αυτα που διαβαζει εδω μεσαφόρο πολυτελείας πληρώνει το μωρο εεεε
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
οχι ρε φορο μαλακιας πληρωνει και λεφτα στα κομμωτηρια απο αυτα που διαβαζει εδω μεσαφόρο πολυτελείας πληρώνει το μωρο εεεε
μετα το ραντεβου απεκτησα μαντικες ικανοτητες ;)Καλημερα σε ολη την υπεροχη παρεα .....![]()
Τασο διαβασες το σημερινο προγραμμα μου![]()
![]()
Για εκει φευγω τωρα ...και αργησα κιολας ..
Θα τα πουμε σε καμμια ωρουλα παιδες ...
ΦΙΛΟΥΔΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*
Γεια σου Έλενα κουκλίτσαΚαλημερα σε ολη την υπεροχη παρεα .....![]()
Τασο διαβασες το σημερινο προγραμμα μου![]()
![]()
Για εκει φευγω τωρα ...και αργησα κιολας ..
Θα τα πουμε σε καμμια ωρουλα παιδες ...
ΦΙΛΟΥΔΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*
λάθος κανείς τωρα έχει κου κου αντε στο στοιχειό σ χα χαοχι ρε φορο μαλακιας πληρωνει και λεφτα στα κομμωτηρια απο αυτα που διαβαζει εδω μεσα![]()
εχει τα μαλλια ορθια συννεχως
![]()
![]()
ας σοβαρευτουμε λιγο και οποιος δεν ξερει τετοια ωρα το star channel εχει μικι μαους να δει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μεγαλε να σε ρωτησω κατι ποιανου εισαι εσυΓεια σου Έλενα κουκλίτσα
Νέο μέλος είμαι αλλά δεν γράφτηκα και σήμερα. Λίγο ψάξιμο και βρίσκεις τα πάντα.ρε μεγαλε να σε ρωτησω κατι ποιανου εισαι εσυ![]()
πολλα ξερεις εσυ για νεο μελος ;)
![]()
![]()
ρε τι ωρα θελεις να σου κλεισω εγω προσωπικα ραντεβου με την χατζη να παρω και ματιλάθος κανείς τωρα έχει κου κου αντε στο στοιχειό σ χα χα
οκ εγω δεν θα ασχοληθω μαζι σου αλλοι ειναι οι αρμοδιοι... το εψαξες μπραβο καλη συνεχειαΝέο μέλος είμαι αλλά δεν γράφτηκα και σήμερα. Λίγο ψάξιμο και βρίσκεις τα πάντα.
ρε άσε τον άνθρωπο ήσυχο αμέσως να του πείς πιάνου είναιρε μεγαλε να σε ρωτησω κατι ποιανου εισαι εσυ![]()
πολλα ξερεις εσυ για νεο μελος ;)
![]()
![]()
ρε εσυ ποιος εισαι ο ζορο και προστατευης τους αδυναμουςρε άσε τον άνθρωπο ήσυχο αμέσως να του πείς πιάνου είναι![]()
![]()
ΣΣςςςςςςς κρυβε λογια ...Θα μας ματιασουν ;) ;) ;)μετα το ραντεβου απεκτησα μαντικες ικανοτητες ;)περασα σουπερ
![]()
![]()
Ανδρογυναικοχωριστρα η ρουφιαναετοιμαζω αγωγη στην audi ειναι δυνατον να σε εχει αγκαλια το αμαξι τοσα παληκαρια βαρβατα εδω μεσασοχχακο πες αλευρι το αμαξι για πλυσιμο και γρηγορα
![]()
![]()
ΣΣςςςςςςς κρυβε λογια ...Θα μας ματιασουν ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα γιαβρι μουΚαλημέρα στην κούκλα Έλενα, πριν εμφανιστεί σήμερα στο σάιτ. Μόλις μπεί, να βρεί την καλημέρα να την περιμένει!![]()
![]()
![]()
![]()
ελενα ποτε θα κλεισης ραντεβου με τον σοχχακο εχει γινη φιρμα πια και πρεπει να το σκεφτηςΣΣςςςςςςς κρυβε λογια ...Θα μας ματιασουν ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα να δεις που εχω το ιδιο πρόβλημα
κάθε μερα που περναει ομορφαινω και ποιο πολύ
ματοοχαντρα δεν κανουν τιποτα πια..πρεπει να προσλαβω μονιμη ξεματιαστρα
![]()
Καλημερα γιαβρι μου![]()
:-* :-*