Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ε φερε μου ενα τανζανιας αλλωστε αυτο ειναι το σωστο ...ΤΑΝΖΑΝΙΑΣμπερδευτηκα ΕΠΑΡΚΩΣ![]()
![]()
Ε φερε μου ενα τανζανιας αλλωστε αυτο ειναι το σωστο ...ΤΑΝΖΑΝΙΑΣμπερδευτηκα ΕΠΑΡΚΩΣ![]()
![]()
Μεταφραζοντας το αυτο μου <<εβγαλε>> σε ελευθερη μεταφραση... Δεν εννoουσα στο google tranΔεν είναι καθολου προσγειωμενο και αυτος που το ανεπτυξε εδωσε μεγαλη ωθηση στην επιστημη του decision making
Μεταφραζοντας το αυτο μου <<εβγαλε>> σε ελευθερη μεταφραση... Δεν εννoουσα στο google tran
Σου το πα ..υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν σαγκουινιακ γω ολο σε παραμελω ο μλκς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο σου λεω ...προσωπικη μεταφραση οχι απο googleΜην επιστευεστε το google translation.
αυτο σου λεω ...προσωπικη μεταφραση οχι απο google
wikipedia μου εσυ :oελενα λαθος αυτος ειναι ο διαβολος της τασμανιας που ισως λες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xα χαχα ..δικαιολογησε ..Και γω κομματια ειμαι θα παω για νανι ...ενταξει αργα είναι, το διαβασα διαγωνια
αν θες κατι μοναδικο απο τα ζωακια της τανζανιας ειναι τα πιθικακια που εχει μοναδικα στον κοσμο
να φερεις ενα μοναδικο δωρο για την μοναδικη κα ΧΑΤΖΗ την κα του νήματοςΜακαρι εκει να ειχα το χρονο για διασκεδαση. Αλλα θα τον βρω που θα παει
να φερεις ενα μοναδικο δωρο για την μοναδικη κα ΧΑΤΖΗ την κα του νήματος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα δεν ειμαι πλουσια ...Ως προς το διαμαντι να το χαρισεις εκει που αγαπας γιαβρι μου ;)Αν κλεψω ένα διαμαντι από τα διαμαντορυχεια να το κρατησω ή να το δωσω στην κ. Χατζη? Αν και βλεπω ότι δεν εχει αναγκη από ευτελή διαμαντια
αψογη αναλυσηΈλενα κανονικά είναι αναλυση swot εσυ ομως επειδή εχεις να κανεις με θερμόαιμα αγόρια κανεις αναλυση s(super) hot Shot καταστάσεων χαχαχαχ
το καλυτερο διαμαντι ειναι η ιδια η ελενα και θα σου πω οτι πιστευω οτι θα θελει τα φυχικα διαμαντια των φιλων της να την θαυμαζουν και να την δυναμωνουν σε οτι κανειΑν κλεψω ένα διαμαντι από τα διαμαντορυχεια να το κρατησω ή να το δωσω στην κ. Χατζη? Αν και βλεπω ότι δεν εχει αναγκη από ευτελή διαμαντια
Μα δεν ειμαι πλουσια ...Ως προς το διαμαντι να το χαρισεις εκει που αγαπας γιαβρι μου ;)
Σιχαινομαι τα διαμαντια :- ...Λατρευω τα σμαραγδιαdiamonds are a girl's best friend