Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλησπερα γιαβρι μου ...Με προβληματιζει αυτο το 100% ...Λες να μην εχω αλλους πορους ? .ΕΧΩ ! ;) ;)Καλησπέρα στην ομηγυρη.
Μετα την τελευταια φωτογραφια συνειδητοποιησα ότι η κ. Χατζη βασει ισως σχεδιου εχει επιτυχει την πληρη εκμεταλλευση (100%) των πορων που διαθετει για τους σκοπους της. Αυτό δεν είναι τυχαιο και είναι σπανιο. Δεν μπορούμε να το πετυχουμε ουτε με το αρτιοτερο σχεδιο αναπτυξης. Αξιζει συγχαρητηριων.
Καλησπερα γιαβρι μου ...Με προβληματιζει αυτο το 100% ...Λες να μην εχω αλλους πορους ? .ΕΧΩ ! ;) ;)
Για το υπολοιπο που εγραψες ... μου θυμησες καποιον φιλο πριν μηνες στο φβ ... (μαρκετινιστας ηταν ιντερνετικος ...ceo και τα λοιπα ) ...που μου ειπε το εξης απιθανο ...<< Μου εχεις ανατρεψει οτι εμαθα στο πως να προβαλω ενα προιον εμψυχο ...Καθομαι και περνω μαθηματα ...>> Μετα τον εχασα γιια τι τοτε μου εριξαν το πρωτο προφιλ :-
shotΝαι κανει αναλυση shot δεν το ήξερες ;
Eτσι που το θετεις οκ ;) ;)το 100% είναι ευελικτο. το συνολο των πορων μεγενθυνεται η συρρικνώνεται. Δυο είναι τα κυριαρχα α) να μπορούμε να το μεγενθυνουμε και β) σε κάθε κατασταση να εκμεταλλευόμαστε το 100%. Τυπικη επιστημη της διοικησης
Ναι κανει αναλυση shot δεν το ήξερες ;
Eτσι που το θετεις οκ ;) ;)
αρκετα προσγειωμενο το βρισκω αυτοH SWOT analysis είναι χρησιμο μεν εργαλειο αλλα ατελες γιατι πρεπει να εξερευνήσεις τις αιτιες των προβλημάτων. Εγω εφαρμοζω value-focused thinking for decision making and problem solving
τι γυναικαρα εχω εγω
Οταν πας να μου φερεις ενα δρακο της τασμανιας ...Εκεινο που τα τρωει ολα ..χαχαΦυσικα είναι οκ. Αυτά τα εφαρμόζουμε εδώ και χρονια. Μπρικια κολλαμε? Τι θα τους πουμε στην Τανζανια νομιζεις?
Και εγω φορολογουμενη ειμαι καλε...Παντως υπαρχουν και φορολογούμενοι πολιτες στο νημα αυτο
Οταν πας να μου φερεις ενα δρακο της τασμανιας ...Εκεινο που τα τρωει ολα ..χαχα
Ειδες ..ειδες... τι σου ελαχε γιαβρι μουτι γυναικαρα εχω εγω
μπερδευτηκα ΕΠΑΡΚΩΣΤανζανια θα παω με τα διαμαντορυχεια όχι Τασμανια. Η Τασμανια είναι στην Ωκεανια
κ γω ολο σε παραμελω ο μλκςΕιδες ..ειδες... τι σου ελαχε γιαβρι μου
:S :S :Sμπερδευτηκα ΕΠΑΡΚΩΣ
αρκετα προσγειωμενο το βρισκω αυτο