The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.251
- Πόντοι
- 25.467
The Saint!...
αν θυμάμαι καλά είχες βρει την λύση από κάποιο αίνιγμα...
Καλά θυμάστε, κύριε.
The Saint!...
αν θυμάμαι καλά είχες βρει την λύση από κάποιο αίνιγμα...
Καλά θυμάστε, κύριε.
Ευχαριστω ΚΥΡΙΕ ...Μιας και απέχω για αρκετό καιρό από την συγγραφή κριτικών, λόγω κάποιου (ίσως και ανόητου) σκεπτικισμού που με κατατρέχει, επιτρέψατε μου, να διακόψω για λίγο την αλληλογραφία σας, και να εκφράσω γραπτώς και επιγραμματικά, μερικές σκέψεις μου, σχετικά με την συνάντησή μου με την κ. Χατζή.
Η Έλενα είναι μια γυναίκα πλασμένη από παλιά στόφα. Πράγμα που εικοτολογώ ότι θα δυσκολεύει αρκετά τους νεαρούς άρρενες στο να την εκτιμήσουν πραγματικά. Πληθωρική, προσηνής, ευπροσήγορη, με πνευματική καλλιέργεια κάποιας άλλης εποχής και, με κορμί που ίσως να μην συγκινεί τους σύγχρονους μόδιστρους που θέλουν γυναίκες "κρεμάστρες" για την παρουσίαση των υψηλής ραπτικής δημιουργημάτων τους, αλλά που σίγουρα θα συγκινούσε κάθε αναγεννησιακό καλλιτέχνη, σπρώχνοντας τον να την κάνει μούσα-ερωμένη του, σε κερδίζει με την έμφυτη αριστοκρατική ευγένεια της. Γήινη και προσγειωμένη, δίνεται γλυκά και ανεπιτήδευτα, προσφέροντας απλόχερα και τρυφερά, την ηδονή που αναζητά κάθε άντρας από την γυναίκα με την οποία πλαγιάζει. Σημαντικό θεωρώ δε το να αναφέρω, ότι διαθέτει το σπάνιο χάρισμα να σου κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον για την γυναικεία της φύση, τόσο κατά την διάρκεια του κοινωνικού διαλείμματος, όσο και μετά το πέρας των ερωτικών περιπτύξεων.
Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω προσωπικά συγγνώμην από την Έλενα για το γεγονός ότι δεν διεκδίκησα το "βραβείο" μου κατά την συνάντησή μας, αλλά, όπως και η ίδια θα αντιλαμβάνεται τώρα, κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μου. Άλλωστε, κανείς γνήσιος τζέντλεμαν (ή αν θέλετε, άρρεν "παλαιάς κοπής") δεν θα προέβαινε ποτέ σε τέτοιου είδους ατόπημα.
Ευχαριστώ.
Καλημερα σοχακο .... οχι σε δουλειες ημουν εξω και μεσα ;)Ακόμη κοιμάται ο μουναρος θα είχε Πόλυ δουλειά χτες κ έπεσε πτώμα
ρε οσο και να γυρνας γυρω γυρω εδω μεσα δεν φιλικη συμβουλη ;)
Γιατι γελας > το παληκαρι εχει υφεση στις δουλειες του σπιτιου δεν θα βρης καλυτερη υπηρεσια
εγω απο την πρώτη μερα έχω πει κάτι στην χατζή κ σαν γάτα που είναι μπορεί να το θυμάται τωρα τι μου λες εσύ εγω τα ακούω βερεσέ χε χερε οσο και να γυρνας γυρω γυρω εδω μεσα δεν φιλικη συμβουλη ;)
Το νου σας ρεμάλια, να προσέχετε το κορίτσι μας από τις ασύμμετρες επιθέσεις των διαφόρων ντενεκέδων....
Kαλημέρα Ελενίτσα, θα κοιμάσαι εγώ από νωρίς ξύπνησα για να ασχοληθώ με το πάθος μου και μετά κανένα μερεμέτι.....
Σου αφιερώνω το ρεμπέτικο του πατριώτη που είναι και συνονόματος (όχι στο επίθετο).
Εγώ είμαι τζογαδόμουτρο για σένα δεν αξίζω,
μη θέλεις να με αλλάξεις γιατί είναι πια αργά,
ένα μεγάλο πάθος χρόνια με κυνηγά.....
χα χα γιατί γελάς εγω της δουλειές του σπιτιού κ το μωρό του κρεβατιού εσύ ζηλεύεις όμως που οταν έρχεται στο κρεβάτι γίνεται χαμός χα χα κάτσε εσύ με το PC στο χέρι λαμόγιοΓιατι γελας > το παληκαρι εχει υφεση στις δουλειες του σπιτιου δεν θα βρης καλυτερη υπηρεσια
τοτε γιατι τα σχολιαζης ρε γκουσγκουνη που γυρνας και τσοντες εεεεγω απο την πρώτη μερα έχω πει κάτι στην χατζή κ σαν γάτα που είναι μπορεί να το θυμάται τωρα τι μου λες εσύ εγω τα ακούω βερεσέ χε χε
Εισαι ιδιορυθμος .. ;) αλλα αγαπητος κυριε σοχακο μας ... Και η παραμονη σας στο <<παζλ αυτου του νηματος>> ειναι ευχαριστη , και δινει τον δικο της <<τονο>> .... Οπως επισης και ο Τασουλης μας . Το πειραχτηρι μας , με τα δικα του ωραια .... ;)εγω απο την πρώτη μερα έχω πει κάτι στην χατζή κ σαν γάτα που είναι μπορεί να το θυμάται τωρα τι μου λες εσύ εγω τα ακούω βερεσέ χε χε
να ρωτησουμε την ιδια αν εχετε συνευρεθει ? η θα γινης ρομπα εεεχα χα γιατί γελάς εγω της δουλειές του σπιτιού κ το μωρό του κρεβατιού εσύ ζηλεύεις όμως που οταν έρχεται στο κρεβάτι γίνεται χαμός χα χα κάτσε εσύ με το PC στο χέρι λαμόγιο
Αγαπητη Κυρία Ωραία Ελένη. Αν σας ξανασυμβεί, δοκιμαστε να κλείσετε το σουτέρ σας για 10 δευτερόλεπτα και να ανοίξτε το. Ίσως με την αλλαγή IP address διορθωθεί το πρόβλημα. Να έχετε μια υπέροχη μέρα όπως σας αξίζει !Συνέβη ένα σφάλμα!
Το συνημμένο σας δεν μπόρεσε να αποθηκευτεί. Αυτό μπορεί να συνέβη γιατί χρειάστηκε πάρα πολύς χρόνος για να σταλθεί ή το αρχείο είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο του διακομιστή.
Παρακαλώ συμβουλευτείτε τον διαχειριστή συστήματος για περισσότερες πληροφορίες.
................................................
φωτο που εχω ανεβασει 10 φορες
ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ ...ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ MOD:-* Αγαπητη Κυρία Ωραία Ελένη. Αν σας ξανασυμβεί, δοκιμαστε να κλείσετε το σουτέρ σας για 10 δευτερόλεπτα και να ανοίξτε το. Ίσως με την αλλαγή IP address διορθωθεί το πρόβλημα. Να έχετε μια υπέροχη μέρα όπως σας αξίζει !
δεν παίζει αυτό...:-* Αγαπητη Κυρία Ωραία Ελένη. Αν σας ξανασυμβεί, δοκιμαστε να κλείσετε το σουτέρ σας για 10 δευτερόλεπτα και να ανοίξτε το. Ίσως με την αλλαγή IP address διορθωθεί το πρόβλημα. Να έχετε μια υπέροχη μέρα όπως σας αξίζει !
αστον εκει στην πρεσσαΕισαι ιδιορυθμος .. ;) αλλα αγαπητος κυριε σοχακο μας ... Και η παραμονη σας στο <<παζλ αυτου του νηματος>> ειναι ευχαριστη , και δινει τον δικο της <<τονο>> .... Οπως επισης και ο Τασουλης μας . Το πειραχτηρι μας , με τα δικα του ωραια .... ;)
Γελαω οταν σε πειραζει
ρωτα την τοτε κ αν κανω της δουλειές του σπιτιού η θα γίνεις ρόμπα εσύ εεενα ρωτησουμε την ιδια αν εχετε συνευρεθει ? η θα γινης ρομπα εεε
φιλαρακι ελληνικα το εγραψες αυτο γιατι δεν βγαζω νοημαρωτα την τοτε κ αν κανω της δουλειές του σπιτιού η θα γίνεις ρόμπα εσύ εεε
φιλαρακι ελληνικα το εγραψες αυτο γιατι δεν βγαζω νοημα