jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλησπερα παιδια
Καλησπερα παιδια
Δεν πειραζει γιαβρι μου .Δεν χτυπαμε και καρτα εδω μεσα ...Οποτε μπορει γραφει ο καθενας ...Και γω μολις μπηκα σπιτι κατακοποη και θα παω να ακνω ζουζουνιες με τον ΟΡΦΕΑΕπειδή είχα νεύρα σήμερα με τα κωλοχώραφα (τέσπα δεν είναι χώρος να τα αναλύουμε εδώ) αθέτησα το λόγο και ποστάρω για σήμερα, ενώ είχα σκοπό αύριο μετά τις 21:00.......
[move]Ελένη το πόσταρα και στης Athens Diva, σκεφθείτε για τοπικό μεσσηνιακό συνεργείο[/move]
γιατί θα αρχίσουμε να γ***με τις κουφάλες (των ελαιών που έχουν και μυρμήγκια) ή θα πάμε στις γιαγιάδες σαν τους κωλοαλβανούς www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1064.855]εδώ έχουμε[/url] παράπονα, είναι αδιανόητο να μην υπάρχουν έστω δύο συνεργεία επισκευής κριαριών σε μια πόλη (μαζί με τα περίχωρα) φθάνει τα 70.000
Καλησπερα Γιωργοκαλησπερα στην ελενα και στην παρεα
Καλησπερα καρντασι :-* :-*Γεια σου μωρο..
:-* :-* :-* :-*Τι κουκλάρα που είσαι !! Γυναικάρα με τα όλα της! Και η θέα (και στις 2 φωτό ...) απίστευτη.
Η Λενιω σας ;)ποια ειναι αυτη ρε παιδια η κουκλα
Τι κανεις ΦΙΡΜΕ ?Βρε καλώς την φίρμα....!!!
ΟΧΙ φρεντουλι ;)γυναικα φραπε πινεις ?
Φερμαρω...Τι κανεις ΦΙΡΜΕ ?
Οσο μπορω μεχρι να ηρεμησω πληρως στο σπιτι ( Εννοωντας την μετακομιση )Καλησπέρα αν και καθηστεριμαινες οι φωτο έφτασαν . Παντα ανταποκρίνεται το κοριτσι . Μονο ενα δεν έχει σχολιάσει ( γιατι δυβερο και οχι τριβερο)
για να δουμε θα φαμε καμια μπεκατσα ?Φερμαρω...
Χμ....για να δουμε θα φαμε καμια μπεκατσα ?
Δουλειες πασης φυσεως και πλοκης σοχακο ;) ;)Χάθηκε το μωρο σήμερα ετσι
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ...Χμ....
Κάτι έχω για εσένα...
Θα γινει και αυτο... τελος οκτωβριου γιαβρι μου αν δεν παρουσιαστειεεεεε αμα έχει πρωινό σήκωμα οκ τι θα γίνει με τον διαγωνισμό ρε μωρο ρίξε άκυρο κ παμε παρακάτω θες να έρθω εγω που είμαι κ πρώτος επιλαχών να γίνει δουλειά να σκάσει απο ζήλια κ ενα τζοβενο ξέρεις ποιον λεω ετσι καλημέρα
Δεν αφήνω εκκρεμότητες...ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ...