ντουνταρα δώσε καμιά ανατροπή γιατί είμαστε για φυλακή
Man
εκεί θα βρεις software, τζάμπα με ΟΠΑΠ αποδόσεις, αν ασχοληθείς δεν έχεις ανάγκη κανέναν και μπορεί να πετυχαίνεις περισσότερα (και το εύχομαι) κι από το δημιουργό του (εγώ που τρομάρα μου). Πέρυσι με δαύτηνε έκδοση είχα πετύχει αρκετά καλά δελτία, βέβαια με άρχισε κωλοφαγούρα και δεν τη χρησιμοποιώ (είτε ελάχιστα) αφού έμπλεξα με το Oddsportal κι έτσι έχω άλλη έκδοση (δεν τη μοιράζω - έτσι κι αλλιώς ενημερώνεται καθημερινά - άρα είναι ασύμφορο).
Ανατροπές δεν ποντάρω και γενικά ημίχρονα/τελικά δε με πάνε με τίποτα.....
Χίλιες φορές να ρίξω κανένα σκορ παρά από δαύτα.
Βάσει λοιπόν της Oddsportal έκδοσης με τις τρέχουσες αποδόσεις (τα πάντα ρει) δίνω υλικό προς σκέψιν για αύριο Γαλλία 2η με ημίχρονα/τελικά αφού το θες.....
To κάθε κλάσμα δείχνει πόσα συνολικά δείγματα έχουν παρόμοια συμπεριφορά (παρονομαστής - αριθμητής ο νοών νοείτω)....
Προφανώς όσα περισσότερα δείγματα έχεις τόσο το καλύτερο, αλλά έλα που δε γίνεται να έχεις μπόλικα όταν βάζεις αρκετούς περιορισμούς, τέσπα.....
Bourg Peronnas - Lens => 8/12 under, 3/12 X/X & 3/12 X/2
Brest - Auxerre => 3/3 2-3 γκολ, έκπληξη ημιανατροπή 1/Χ!
Chateauroux - Reims => 3/4 2-3 γκολ, έκπληξη 2/Χ!
GFC Ajaccio - Nancy => 2/2 άντερ, έκπληξη 1/Χ!
Nimes - Orleans => 8/32 Χ/Χ, 6/32 1/1, 8/32 Χ/1, 2/32 1/Χ! (εδώ έχουμε κάμποσα δείγματα)
Quevilly Rouen - AC Ajaccio => 8/11 άντερα, 4/8 Χ/Χ, 2/8 Χ/1, 2/8 Χ/2
Sochaux (πόρνη μεγάλη)- Paris FC => 9/36 Χ/Χ, 8/36 1/1, 3/36 2/Χ, 2/36 1/Χ, 25/36 άντερα
Valenciennes - Tours => 31/45 άντερα, 7/45 Χ/Χ, 5/45 Χ/Χ, 9/45 Χ/1, 10/45 2/2, 10/45 1/1 & 3/45 1/Χ!
Αν για παράδειγμα σου δίνουν για το τελευταίο παιχνίδι πάνω από 15 απόδοση (ή έστω κοντά στο 15) για το 1/Χ τότε αξίζει να το ρισκάρεις, πάντα σε σύστημα και πάντα με παραδοχές. Καλή τύχη ο,τι διαλέξεις, όμως να μην κάνουμε εδώ μέσα αναλύσεις και πολύπλοκες συζητήσεις για δαύτα, κουράζεται το κορίτσι μας να τα διαβάζει!
ΟΚ με την άτυπη άδεια της άντε να ρίχνουμε κανένα προγνωστικό αλλά ως εκεί!
Γάσπαρης & παύλοςx2 because paulospaulos=παύλοςx2
Δεν ασχολιέμαι με τα ζώδια και τα συναφή γιατί δεν τα πιστεύω καν (όχι δεν είμαι θρησκόληπτος). Ταύρος είμαι προς ενημέρωσιν, αλλά ο χαρακτηρισμός κριάρια απευθύνεται στο ότι έχουμε ανάλογο μυαλό όπως τα κριάρια που κοπανάει το ένα το άλλο
Kαλό ξημέρωμα σε όλους, τις επόμενες ώρες θα είμαι οφφ, αφενός για να τηρήσω το λόγο μου (περιορισμός πάρλας), αφετέρου να κάνουμε και τίποτα μερεμέτια, άντε να ενημέρωσουμε και το πρόγραμμα, ξαναμπαίνουμε αύριο μετά την 21:00 (αν δεν έχω νεύρα από τους Γάλλους).