TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
καλημερα στην κυριαμε έκανες κ γέλασα ρε σκασμένο χα χα το βράδυ μπαίνεις στήν πρίζα για να φορτίσεις πάλι ρε κολογεραααααα χε χε
![Rose :rose: :rose:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rose.gif)
![Rose :rose: :rose:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rose.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
καλημερα στην κυριαμε έκανες κ γέλασα ρε σκασμένο χα χα το βράδυ μπαίνεις στήν πρίζα για να φορτίσεις πάλι ρε κολογεραααααα χε χε
εεεεε αμα έχει πρωινό σήκωμα οκ τι θα γίνει με τον διαγωνισμό ρε μωρο ρίξε άκυρο κ παμε παρακάτω θες να έρθω εγω που είμαι κ πρώτος επιλαχών να γίνει δουλειά να σκάσει απο ζήλια κ ενα τζοβενο ξέρεις ποιον λεω ετσι καλημέραΠαιδακια σας αφηνω γιατι αυριο εχει πρωινο ξυπνημα
Φιλακια παντου :-* :-* :-*
θα πας να πλυνης τα πιατα η τα ρουχαεεεεε αμα έχει πρωινό σήκωμα οκ τι θα γίνει με τον διαγωνισμό ρε μωρο ρίξε άκυρο κ παμε παρακάτω θες να έρθω εγω που είμαι κ πρώτος επιλαχών να γίνει δουλειά να σκάσει απο ζήλια κ ενα τζοβενο ξέρεις ποιον λεω ετσι καλημέρα
το ξέρω οτι έχεις σκάσει απο την ζήλια σ γιατί το μωρό απο εδω με έχει στα όπα οπα αλλά έτσι είναι μαν θέλει εμπειρία το μωρό αυτό δεν θέλει άπειρα αγόρια χε χεθα πας να πλυνης τα πιατα η τα ρουχααπο οτι ξερω μονο σε αυτο εχεις ικανοτητα
![]()
γιατι απο σεξ .... :- μελι μελι και τηγανιτα τιποτα
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ:-* ...Πρωτα ομως την ανεβασα εδω ...
Και δεν ειναι στην Πατρα ...Αθηνα ειναι ;)
Καλημέρα αγόριαfrom downtown..
![]()
Γειά σου Ελενάκο!!!Καλημέρα αγόριαfrom downtown..
![]()
μην ακουω χαζομαρες ;)Καλημέρα αγόριαfrom downtown..
![]()
αυτοτι ειναι downtown?
μάλλον κάποιος την σούβλισε ....Γιατι καμπουριάζει η Βανδη?
μάλλον κάποιος την σούβλισε ....![]()
![]()
![]()
α τωρα παραφερεσαιΤι να σουβλισεις απο δαυτη... πετσι και κοκκαλο ειναι
την στείλαμε Αθήνα μια χαρά και τώρα δες πως έγινε...Τι να σουβλισεις απο δαυτη... πετσι και κοκκαλο ειναι
την στείλαμε Αθήνα μια χαρά και τώρα δες πως έγινε...![]()