TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
εδω μεσα κλωνοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν σε πιστευω με τιποτακλώνοι Τάσο...![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εδω μεσα κλωνοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν σε πιστευω με τιποτακλώνοι Τάσο...![]()
![]()
![]()
τι θες να πεις οτι ο τασουλης εβγαλε κλαδιακλώνοι Τάσο...![]()
![]()
![]()
ρε που τον ξερω που τον ξερω που λεω..τι θες να πεις οτι ο τασουλης εβγαλε κλαδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καφεδάκι ήπιες...?τι θες να πεις οτι ο τασουλης εβγαλε κλαδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σοχο εσυ ξερεις ποιος ειμαιρε που τον ξερω που τον ξερω που λεω..
φιλαρακι εγω κλωναρια δεν εχω ειμαι εδω αθηνα ;) και το πρασινο δεν μου παει μονο σε κιτρινο φοραωΤάσο γίναμε {σιαμαία}...
εσύ Αθήνα εγώ Θεσσαλονίκη ...
πως γίναμε της κλαδικής ....?![]()
![]()
![]()
φιλαρακι εγω κλωναρια δεν εχω ειμαι εδω αθηνα ;) και το πρασινο δεν μου παει μονο σε κιτρινο φοραω![]()
![]()
μπα μας βγηκε ο τασουλης φυλλοβόλο και οχι πυροβολο οπως πιστευαμεφιλαρακι εγω κλωναρια δεν εχω ειμαι εδω αθηνα ;) και το πρασινο δεν μου παει μονο σε κιτρινο φοραω![]()
![]()
εσύ ποιανού είσαι...?μπα μας βγηκε ο τασουλης φυλλοβόλο και οχι πυροβολο οπως πιστευαμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αννον μου αστο εγω εχω πει οτι ειμαι χαλιας χαχχαχαχα εγω ειμαι του κοκκινου που λενεεσύ ποιανού είσαι...?
προσπαθησανε να με φιμωσουν αλλα δεν.... η δευτερη κινηση που κανανε πηρανε μια φωτογραφια μου απο το μαμβα και την γυρνανε γυρω γυρω και ρωτανε για εμενα της κοπελες οποιος θελει με βρισκη εδω και ρωταει οτι θελει αλλιως πμ του λεω που να ερθει να με βρη ;)μπα μας βγηκε ο τασουλης φυλλοβόλο και οχι πυροβολο οπως πιστευαμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θυμωνω με τον καθε μαλακα που ενοχλει την προσωπικη ζωη του τασου τι αλλο αφιλε αννονΜΥΡΤΙΛΟΣ...
το σπαμ που κολλάει...?
μας μπερδεύεις με τα εικονίδια που βάζεις....
φιλαρακι αυτος που θα κανει το λαθος θα εχει και συνεπειες ;) οχι τιποτα αλλο τους ξερω κιολας πολυ καλα ;)θυμωνω με τον καθε μαλακα που ενοχλει την προσωπικη ζωη του τασου τι αλλο αφιλε αννον