sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
κάτι είναι κ αυτό μάζευε κ ρόγες χε χεΝαι καλα ...στην πατρα μεσω μετακομισης μονο ταμεια δεν εσπασα ...εκτος απο κατι φλυτζανακια του καφε
κάτι είναι κ αυτό μάζευε κ ρόγες χε χεΝαι καλα ...στην πατρα μεσω μετακομισης μονο ταμεια δεν εσπασα ...εκτος απο κατι φλυτζανακια του καφε
όσο γέρος κ να είμαι την παλεύω σιγά σιγά αν αντέχεις κ εσύ φυσικά γιατί είπαμε γέρος
Και ο σοχο παρ οτι το προχωρημενο της ηλικιας απ οτι λεει.. αγριες εχειάγριες διαθέσεις...
θα τα καταφέρει...?Και ο σοχο παρ οτι το προχωρημενο της ηλικιας απ οτι λεει.. αγριες εχει
Η επικοινωνια για Σαλονικη θα γινεται με το τηλ. του πρακτορειου της Αθηνας η καποιο αλλο;Καλησπερα ...
Ναι.. 27 - 2 Οκτωβριου
Οχι ..Δικο μου προσωπικοΗ επικοινωνια για Σαλονικη θα γινεται με το τηλ. του πρακτορειου της Αθηνας η καποιο αλλο;
δυστηχως υπαρχει κ αυτη η πλευρα του νομιζματοςΚαλησπερα
Μετα απο μια τραυματικη εμπειρια που ειχα σε καποιο ραντεβου προ ολιγου μπηκα στην διαδικασια να πω δυο πραγματα απο το βημα του BOU
Οποιος υποψηφιος πελατης εχει παρει αποφαση να συναντηθει μαζι μου.. Καλο θα ηταν να μην μπει στην διαδικασια να με ζητησει σε περιπτωση που εχει παρει ΔΙΑΖΥΓΙΟ με την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ...
Το οτι κανω αυτην την δουλεια δεν ειναι συνωνυμο οτι θα ανεχομαι και την <<τσικνα>> (για να μην πω τιποτα χειροτερο) του καθενος ...Και επιπλεον και την απαιτηση να τον παρω στο στομα μου ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ( ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΑΠΑΙΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) !! ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ...
Καλες και διαφωτιστικες οι κριτικες για τα κοριτσια... Αλλα καλο θα ηταν να κρινουν μερικοι και τον εαυτο τους και την αθλιοτητα που κουβαλανε μεσα και εξω τους πριν σηκωσουν το τηλεφωνο !!
Αλλο βαρβατηλα... Αλλο τσικνα , με μεγαλες δοσεις αμμωνιας και αλλων <<ΥΓΙΕΙΝΟΤΑΤΩΝ>> ουσιωναμα δεν βρωμοκοπαει ο αντρας βαρβατηλα είναι αδερφη χοχοχοχο
τραυματικη η εμπειρια σου να φανταστωΑλλο βαρβατηλα... Αλλο τσικνα , με μεγαλες δοσεις αμμωνιας και αλλων <<ΥΓΙΕΙΝΟΤΑΤΩΝ>> ουσιων