Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ναι καπως ετσι οπως στο τελος ..
Ναι καπως ετσι οπως στο τελος ..
αλλεργία είναι...Ναι καπως ετσι οπως στο τελος ..
Συναντηση με πελατη ...Μπαινω στο δωματιο βλεπω εναν ανδρα με εσωρουχα ( ολα καλα μεχρι εδω )πες μας κάποιες λεπτομέρειες μπας και βάλουν μυαλό κάποια άτομα ....
γλυκιά μου Έλενα έπρεπε να τον πιάσεις ...
από το κουρδιστήρι του και να τον πας στο μπάνιο...
σ.σ
ωραία κριτική έγραψες δεν έβαλες βαθμολογία....
αμα δεν βρωμοκοπαει ο αντρας βαρβατηλα είναι αδερφη χοχοχοχο
αμα δεν βρωμοκοπαει ο αντρας βαρβατηλα είναι αδερφη χοχοχοχο
η κριτική σου είναι πλήρης...Κριτικη
Εμφάνιση (πρόσωπο):
7
Εμφάνιση (σώμα):
7
Γενική συμπεριφορά:
0.1
Επικοινωνία:
0.2
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
10
Σχέση απόδοσης/τιμής:
-0.1
Φιλί βρωμουσε κοπρια
Πίπα ουτε καν
Εκσπερμάτωση κουκου γιοκ !
Πρωκτικό 0
Θα ξανασυναντούσες το αγορι?
Τουλαχιστον αυτη ειχε αξιοπρεπεια ... ;) απο οσο καταλαβα απο την ιστορια που εγραψες εδω γιαβρι μου !ουτε η γιαγια στον Μαυρικιο ετσι!!!
καλημέρα κάβλα σούπερ κριτική ενα λάικ απο μενα για να πάει καλά η εβδομάδα....Συναντηση με πελατη ...Μπαινω στο δωματιο βλεπω εναν ανδρα με εσωρουχα ( ολα καλα μεχρι εδω )
Χαιρεται ..
χαιρεται !
Ελενα ...
Ταδε ...
Αφηνω την τσαντα στο κομοδινο...
<<Εγω θα μπω να κανω ενα ντουζακι θελεις και εσυ μωρο μου ?>>
<<Μπες εσυ και ερχομαι>> ...Μπανιο αυτος ουτε καν !!
Ξεκιναω το μπανιο και το μονο που ηθελε να κανει ηταν να με σαπουνησει αυτος ( οκ μ αυτο )
Αφου τελειωνω και παμε προς το κρεβατι ξεκιναμε τα προκαταρτικα διαπιστωνοντας οτι βρωμοκοπουσε η ανασα του ....με ολα τα αποτελεσματα που μπορει να εχει αυτο ( στα φιλια )
το καταπια και αυτο..
Το χειροτερο ηρθε μετα οταν απαιτησε αν και ειχε το δικαιωμα λογω του προγραμματος μου να κανω στοματικο σεξ χωρις προφυλακτικο ...Σε αλλη περιπτωση θα ηταν οκ ...Οταν ομως πλησιαζοντας και μονο.. σου ερχεται να ξερασεις ..που παει το μυαλο ?? Οτι θα κουβαλαει κι αλλα <<χαριτωμενα>> επανω στο υπεροχο του οργανο ...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...Η ΑΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΑ ΑΥΤΟΥ ?
Βρισιμο και αρνηση πληρωμης...!
Και επιπλεον μια αρνητικη κριτικη ετσι για εκδικηση... επειδη απλα δεν περιμενε να φαει τετοιο ξενερωμα απο μενα !
Αντε λοιπον εσυ τωρα να βγαλεις ακρη...
καλημερα κυρια μου η κριτικη σου εχει κενα δεν μας εγραψες κωλο πηρες κατι αλλο τελικα η συναντηση στο χοιροστασιο που διατηρει πραγματοποιηθηκεΚριτικη
Εμφάνιση (πρόσωπο):
7
Εμφάνιση (σώμα):
7
Γενική συμπεριφορά:
0.1
Επικοινωνία:
0.2
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
10
Σχέση απόδοσης/τιμής:
-0.1
Φιλί βρωμουσε κοπρια
Πίπα ουτε καν
Εκσπερμάτωση κουκου γιοκ !
Πρωκτικό 0
Θα ξανασυναντούσες το αγορι?
καλημερα πρασινοφρουρε ;) πως σου παει φτου σου αγορι μου σιγα σιγα σε βλεπω μελος του κλαμπ
κλώνοι Τάσο...καλημερα πρασινοφρουρε ;) πως σου παει φτου σου αγορι μου σιγα σιγα σε βλεπω μελος του κλαμπ