TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ενημερωση απο την ελενα και κριτικη απο τον συναγωνιστη.....
νομίζω ο διαγωνισμός πρέπει να ακυρωθεί γιατί πέρασαν τόσες μέρες κ δεν φάνηκε ο νικητής κ στην θέση τού να παω εγω που είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αυτο είναι σωστό..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ενημερωση απο την ελενα και κριτικη απο τον συναγωνιστη.....
εσυ μπορεις να πας να σφουγγαρισης αν δεν εχεις 150 δεν εχει κοκονομίζω ο διαγωνισμός πρέπει να ακυρωθεί γιατί πέρασαν τόσες μέρες κ δεν φάνηκε ο νικητής κ στην θέση τού να παω εγω που είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αυτο είναι σωστό..
χα χα εχω παίξει στοίχημα κ εγω σαν τον συνάδελφο εδω μέσα κ περιμένω τα κέρδηεσυ μπορεις να πας να σφουγγαρισης αν δεν εχεις 150 δεν εχει κοκο
στην ουρα και περιμενης ;)χα χα εχω παίξει στοίχημα κ εγω σαν τον συνάδελφο εδω μέσα κ περιμένω τα κέρδη
1000 σελίδες το νήμα έπιασε...
νικητής του δώρου βγήκε...
ενημέρωση θα πάρουμε για το ραντεβού...?
τι εννοείς...?Εχεις και τετοιο καημο?
τι εννοείς...?
κάνεις λάθος εδώ φίλε μου...Εννοω πως ο νικητης μπορει να πηρε ή να μη πηρε το επαθλο .
Δεν υποχρεουται για ενημερωση και κριτικη
κάνεις λάθος εδώ φίλε μου...
πρέπει να γράψει κριτική...
νομίζω ο διαγωνισμός πρέπει να ακυρωθεί γιατί πέρασαν τόσες μέρες κ δεν φάνηκε ο νικητής κ στην θέση τού να παω εγω που είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αυτο είναι σωστό..
ΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ διαφωνω με ενδιαφερει περιμενω ενημερωση ;)Οκ διαφωνω. Αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας
παμε παρακατω
ΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ διαφωνω με ενδιαφερει περιμενω ενημερωση ;)
τωρα που το λες με βαζεις σε σκεψηΧαχαχαχα
Αμα δεν γραψει κριτικη θα τον δειρουμε δλδ?
τζάμπα γαμήσι κέρδισε έτσι για το γαμώτο δεν πρέπει να γράψει κριτική...?
η μόνο η καυλάντα τον ενδιέφερε..?
δεν είχε όρους...αλλά...Δεν ξερω....
ηταν στους ορους του διαγωνισμου?
δεν είχε όρους...αλλά...
έτσι για το γαμώτο...