paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Το καλυτερο νεκροθάφτη των βρήκε η Αννίτα και ηταν απο κρητη
Κορυφή ο τυπος πολη γέλιο
Κορυφή ο τυπος πολη γέλιο
Καλως τον
χα χα ειπα να βάλω κ εγώ κάτι για να βοηθήσω βρω κούκλα μ για να τελειώσει μια κ καλή η μετακόμιση χι χεΒρε σοχο σοβαρεψου λιγο να κανουμε μια μετακομιση ... Τι θα κανω εγω με σενα ??
βαλε την μουτσουνα σου να σε δουν να φοβηθουν να τελειωσουν γρηγοραχα χα ειπα να βάλω κ εγώ κάτι για να βοηθήσω βρω κούκλα μ για να τελειώσει μια κ καλή η μετακόμιση χι χε
την πανω η την κάτω λες ρε χα χα άσε θα την δει η χατζή κ θα τρέχει κ μετά δεν θα μ δώσει Κόλο ρε χε χεβαλε την μουτσουνα σου να σε δουν να φοβηθουν να τελειωσουν γρηγορα
Ευχομαστε τα καλυτεραΚαλησπερα στα αγορια μου .... Στα πλαισια των τελευταιων διαδικασιων μετακομισης.. συν το και το 2ημερο ταξιδακι αυριο για Πατρα ...αισθανομαι κουρασμενη μονο και που τα εγραψα ...
Απο την επομενη βδομαδα ομως ολα θα μπουν σε σειρα και θα τα λεμε πολυ πιο συχνα ...
Φιλακια παντου . :-* :-* Αν προλαβω θα τα πουμε αργοτερα :-* :-* :-*
κωλο σιγουρα δεν θα σου δωσει ;) το μονο που θα σου δωσει σιγουρα 100% ειναι φευγοντας να παρεις τα σκουπιδιατην πανω η την κάτω λες ρε χα χα άσε θα την δει η χατζή κ θα τρέχει κ μετά δεν θα μ δώσει Κόλο ρε χε χε
καλημερα γυρνωντας απο την πατρα φερε ενα κουτι λουκουμια εχουμε εναν αντρα εδω περα που του αρεσει η λουκουμοσκονη σοχο εσενα ενοω μην χαλαρωνειςΚαλησπερα στα αγορια μου .... Στα πλαισια των τελευταιων διαδικασιων μετακομισης.. συν το και το 2ημερο ταξιδακι αυριο για Πατρα ...αισθανομαι κουρασμενη μονο και που τα εγραψα ...
Απο την επομενη βδομαδα ομως ολα θα μπουν σε σειρα και θα τα λεμε πολυ πιο συχνα ...
Φιλακια παντου . :-* :-* Αν προλαβω θα τα πουμε αργοτερα :-* :-* :-*
κουφάλα πέρασες καλά χτές έτσι μ είπε κάποια γνωστή κ τώρα είσαι ντούρος ετσι χα χα καλημέρα υγ όσο για την σκόνη να την δώσεις στο υποψήφιο για το αγαλματακι χι χι καλημέρα ρε..κωλο σιγουρα δεν θα σου δωσει ;) το μονο που θα σου δωσει σιγουρα 100% ειναι φευγοντας να παρεις τα σκουπιδια
καλημερα ολη μερα ;) σε ποιον ρε να την δωσοκουφάλα πέρασες καλά χτές έτσι μ είπε κάποια γνωστή κ τώρα είσαι ντούρος ετσι χα χα καλημέρα υγ όσο για την σκόνη να την δώσεις στο υποψήφιο για το αγαλματακι χι χι καλημέρα ρε..
στον υποψήφιο για το όσκαρ τον ψήφισες κ εσύ εε όσκαρ είναι αυτο χε χε πλάκα κανω ρεκαλημερα ολη μερα ;) σε ποιον ρε να την δωσο