paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Γιατί ειμαι σκορπιός με οροσκοπο σκορπιό γιαυτο απάντησα χαχαχα
Γιατί ειμαι σκορπιός με οροσκοπο σκορπιό γιαυτο απάντησα χαχαχα
αφήνουμε και το μποξεράκι...Μονο ο παυλος εδωσε απαντηση....οι αλλοι πετατε την μπαλα στην εξεδρα βλεπω
παιδια το μποξερακι του ανοναφήνουμε και το μποξεράκι...
Που ειναι ο σοχο?παιδια το μποξερακι του ανον
εγω διδυμος με οροσκπο ταυροΓιατί ειμαι σκορπιός με οροσκοπο σκορπιό γιαυτο απάντησα χαχαχα
σας έφαγε η περιέργεια τι μποξεράκι φοράω....παιδια το μποξερακι του ανον
εχει δουλεια πηγε να αγορασει μπιλιαρδο ;) θελει να παρει στεκαΠου ειναι ο σοχο?
Εσωρουχα της Χατζη δεν βρηκε αλλα θα βολευτει με μποξερακι ανον
ακόμη στο δρόμο είναι το μωρο εεκατσε ρε σοχο.... μετακομιζει η γυναικα....
Τι θες να τα δειξει εδω και να μεινουν σστο παλιο σπιτι?
με τέτοιο μποξεράκι σίγουρα θα το πάρεις το βραβείο μαν χα χασας έφαγε η περιέργεια τι μποξεράκι φοράω....
εχει δουλεια πηγε να αγορασει μπιλιαρδο ;) θελει να παρει στεκα
κ. Εκπρόσωπε Δημοσίων Σχέσεων (είτε ο anon - τέσπα ένας από τους 2 που την παρακολουθείτε στενά) αληθεύει αυτό γιαυτό είναι μπίζι η ωραία Ελένη μας?κατσε ρε σοχο.... μετακομιζει η γυναικα....
Με εκείνα τα λεπτά γυαλάκια (εκεί στη φωτό που διαβάζει βιβλίο) είναι πολύ σεξουλιάρα και σοφή κουκουβάγια γιαυτό τη βάφτισα και σεξοκουκουβάγια!Ως προς τα εσώρουχα εγω οταν παρω το κοριτσι το θελω με τα γιαλακια του
E καλά ο Μαρινάκης, μεγάλος απατεώνας!!!!Ως προς το στοίχημα σίγουρα πολλα είναι στημένα εδω ο βαγγελας παιζει αποτελεσμα (1 2 χ) και σκορ
ρε κοπροσκυλο ασε τα τρελλα σου και πηγαινε να βοηθησεις στην μετακομισηακόμη στο δρόμο είναι το μωρο εε
ρε εγινες τελικα και εσυ παπαρατσιΠοιος την παρακολουθει στενα???
Η ιδια το εχει πει οτι εχει τρεχαματα....
εσυ παλι εδω εισαι??????? κακα ξεμπερδεματα θα εχουμε αγαπουληΗ cia fbi mosat άλλη δουλειά δεν έχουν την Χατζή πο παρακολουθουνε...
ρε εγινες τελικα και εσυ παπαρατσι
Αυτός...?ρε εγινες τελικα και εσυ παπαρατσι