Επισκέπτης
Καλημέρα όμορφη καλημέρα και στην παρέα.
Σε καναμε μακια αριστερα και δεν προβληματιστηκες, θα κεραστει αλλου ο γκαφες ΓΚΡ....Τι κάνουν τα αγόρια μου που τα άφησα μόνα σημέρα ?
Μπα δεν χρειάζεται σως δεν θα έχεις θεμα παίζει στην κατηγορία έξτρα σμολ ο Τάσσος άλλη είναι λαρτζ χα χα χαομορφαααααααααντρα μου !! Θα σου βαλω και σως για να γλυστραει
φιλαρακι μικρη και τριανταφυλλενιαΜπα δεν χρειάζεται σως δεν θα έχεις θεμα παίζει στην κατηγορία έξτρα σμολ ο Τάσσος άλλη είναι λαρτζ χα χα χα
πες μου τι νουμερο φορας και τι χρωμα θελειςΚανενα σετ εσώρουχα παίζει κ χατζή εεε
το κανονικό η τον κλώνο...?Απορία προς όλους
Όταν παίρνετε κοπέλα (συμπεριλαμβανομένης και της Σεξοχωτατης του νήματος)
λέτε...είμαι ο τάδε (username) ? ?
Για να δω τα στατιστικά
το κανονικο η των κλωνο σκορπιε εχεις ψηφισει? πηγαινε γρηγορα εχουμε υποψηφιοτητα ;)Απορία προς όλους
Όταν παίρνετε κοπέλα (συμπεριλαμβανομένης και της Σεξοχωτατης του νήματος)
λέτε...είμαι ο τάδε (username) ? ?
Για να δω τα στατιστικά
το κανονικο η των κλωνο σκορπιε εχεις ψηφισει? πηγαινε γρηγορα εχουμε υποψηφιοτητα ;)
κομματόσκυλο έγινες...?το κανονικο η των κλωνο σκορπιε εχεις ψηφισει? πηγαινε γρηγορα εχουμε υποψηφιοτητα ;)
ολο τα ευκολα σκορπιε καταμετρητής η ερωτηση αφορα προσωπικα δεδομεναΕγω καταμετρω ψηφους...δεν ψηφιζω
τι να κανω προκειμενου να εχω 10 κλωνους για να μπορω να γραφω εγινα και εγω του συστηματοςκομματόσκυλο έγινες...?
τι να κανω προκειμενου να εχω 10 κλωνους για να μπορω να γραφω εγινα και εγω του συστηματος