Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:'( :'(
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την καταθεση αυτης της μικρης προσωπικης εμπειριας η οποια εκτος απο μικρη σε μεγεθος ειναι και << ενδεικτικη.. για το περιεχομενο καποιων περιθωριοποιημενων ανθρωπων>>Επειδή βαλατε και Καββαδια, θα σας πω μια απλη αληθινη ιστορια, όχι για να παινευτώ και να το παιξω μαγκας.
Ειμαι στο Μαυρικιο για δουλειες. Hμουν τοτε 40 χρονων και ηδη ειχα μεινει 3 μηνες στο νησι, μονος, με πολυ δουλεια καθε ημερα και με ασχημη συνεργασια με τους Μαυρικιανους. Εμενα σε ενα ξενοδοχειο στο Port Louis, στο λιμανι. Μια νυχτα αφου ειχα βγει μονος για φαγητο και επεστρεφα στο ξενοδοχειο, περπατουσα στην προβλητα για να παρω το καραβακι να βγω στο ξενοδοχειο. Αντιλαμβανομαι μια παρουσια εκει στα κιτρινα φωτα της προβλητας.
-Sir, Sir, can I talk to you?
-How can I help you?
-Would you like company tonight?
Εδω εχει πλησιαζει και την βλεπω πολυ καλα. Ξανθη, με καφετι επιδερμιδα, ενα κοκκινο μπλουζακι και μαυρη κοντη φουστα που αφηνε τα παχουλα της μπουτια και γονατα να φαινονται. Εντονο ακαλαισθητο βαψιμο με ρουζ στα μαγουλα ασυμμετρα κατανεμημενο. Κοκκινο εντονο στα χειλη. Θα ηταν 60-65 ετων. Ολα πεσμενα.
- No, I am sorry I am going to the hotel
- Can we go together?
- No, thanks, I would like to be alone
- Sir please…
Πιανει τα χερια μου, τα σφιγγει στα δικα της..., σχεδόν ερωτικα
-Ok, I will give you some money and then you go. Και της δινω 8000 Mauritian Rupees (περιπου 200 ευρω)
-Oh, Sir you are so kind. Let me do something for you. Εκει αυτη.
- You are the first tonight
Εδω και εγω την λυπηθηκα πια και ειπα το ναι.
-Ok, let’s go to my room…
Ηταν μια ενδιαφερουσα ερωτικη βραδια. Δεν περιμενα να λαβω ηδονη απο μια γυναικα τετοιας ηλικιας. Τωρα γιατι το εκανε, δεν ξερω, δεν ρωτησα. Ισως για να με ευχαριστησει...
Οταν γυρισα στην Αθηνα εκανα αμεσως εξετασεις και μετα απο δυο μηνες τις επανελαβα. Ολα καλα ευτυχως.
Απο τοτε καταλαβα ποση δυναμη εχουν οι γυναικες, οποια ηλικια και να εχουν, οτι δουλεια και να κανουν. Και εμαθα να σεβομαι αυτά τα κοριτσια
Παρτε και μια φωτο απο Port Louis
δικο σου για πασα χρηση ;) ;)Κοιτά που μας βάζει σε πειρασμό να πιτσιλισουμε το Τάτου το ελενακι χαχα
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την καταθεση αυτης της μικρης προσωπικης εμπειριας η οποια εκτος απο μικρη σε μεγεθος ειναι και << ενδεικτικη.. για το περιεχομενο καποιων περιθωριοποιημενων ανθρωπων>>
Καλησπερα
:o :o
Αιντε νανι τωρα ;) ;)
Πολυ ευχαριστως... ;) Θα ναι και Θεσσαλονικης ειναι πιο νοστιμαΌταν γίνω καλα θα τιμήσω το κουλούρι σου μαντάμ
ti εγινε ρεσε εστειλε η χατζη κατευθειαν για νανι
ρε ποιος μικρος μαγος εσυ χρειαζεσαι τον κοπερφιλντ για να εχουμε επαρσηπο πο αυτά λες κ κάγκελο ο μικρός μάγος...
καλημέρα μοντελοπνυχτι τι κάνεις ρε μαν είσαι ντουρασελ εε γιατί η χατζή θέλει κακαλα για να καταλάβει τι θα πεί σφυρί εεεεε χι χιρε ποιος μικρος μαγος εσυ χρειαζεσαι τον κοπερφιλντ για να εχουμε επαρση
ELA καλημερα τι εγινε ρε σου ειπα εδω φωτο δεν παιρνης ;) η κυρια θελει ομορφους αντρες σαν εμενακαλημέρα μοντελοπνυχτι τι κάνεις ρε μαν είσαι ντουρασελ εε γιατί η χατζή θέλει κακαλα για να καταλάβει τι θα πεί σφυρί εεεεε χι χι
χα χα χαELA καλημερα τι εγινε ρε σου ειπα εδω φωτο δεν παιρνης ;) η κυρια θελει ομορφους αντρες σαν εμενα
δεν εχεις μεσογειακη ομορφια οπως εγω ;) εισαι αγριοφατσαχα χα χα
ομορφαααααααααντρα μου !! Θα σου βαλω και σως για να γλυστραειδεν εχεις μεσογειακη ομορφια οπως εγω ;) εισαι αγριοφατσα
καλως την καλημερα κουκλι φτυσε με μονο για το φρυδιομορφαααααααααντρα μου !! Θα σου βαλω και σως για να γλυστραει