anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
γιαβρί μ καλησπέρα....
γιαβρί μ καλησπέρα....
καλησπερα γεωργαρε καλα εισαικαλα εισαι τυπε
περιπου ...... ;)σούβλα είχε ο μπαγάσας...
Επισηςτα σεβη μου
και καληνυχτα
σκεψου ελενα να ειχες παιξει στην τσοντα το παλαμαρι του βαρκαρη και ειχες παει με τον βαρκαρη τι θα ειχες παθει τωρα χαχχαχαχα τι αλλο θα σε πονουσε :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:Καλησπερα στα αγορια μου .... :-* :-* Σημερα παρα λιγο να κυκλωσω ολη την Αθηνα ... Χωρια οτι επεσα και σε ενα 25ποντο.. ;) με ολα τα επακολουθα ;) ;)
<<Πολλα τα χιλιομετρα Αρη>> ;) ;)
αυτο λεω ρε συ καφετζης στο σαιτ ειμαι ακου εραστης χαχαχχαχαχ αλλα με την κα που μπλεξαμε ευχαρηστα μπορω να πω ξανανοιωνουμε λες και ειμαστε 25 αριδες χαχχαχαχαχαχ
Καλά ότι κάνω λάθη με τις γυναίκες το παραδέχομαι και επειδή ξέρω ότι έχω μυαλό κοκκόρου δε γαμ**νται τα κωλόχαρτα (χρήματα) σιγά έτσι κι αλλιώς έχω ήδη διανύσει (βάσει των στατιστικών) τα μισά χρόνια από τη ζωή. Κι έτσι σκέφτομαι, αφού θα πεθάνουμε σιγά μη σκάσω (αρκεί να μην πεινώ επαιτώντας στους δρόμους) για τα χρήματα που άσκοπα ξόδεψα στο παρελθόν.Εισαι εσυ ενας πονηρουλης ...Καταλαβες τι εννοω ;) ;)
Καλησπερα στον ομορφο ΚΥΡΙΟ ;)καλησπερα στην ομορφη κυρια...
αντεχω ...μην φοβασαι γιαβρι μου ;)σκεψου ελενα να ειχες παιξει στην τσοντα το παλαμαρι του βαρκαρη και ειχες παει με τον βαρκαρη τι θα ειχες παθει τωρα χαχχαχαχα τι αλλο θα σε πονουσε :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Καφετζής...αντεχω ...μην φοβασαι γιαβρι μου ;)
Μόνιμος κάτοικος...Καλησπερα σας κυρια Χατζή! Και ελεγα να βαλω να δω καμια ταινια. Αλλα πως να αφησω μια κυρια μονη βραδιατικα χωρις παρεα. Α, εχει παρεα τον anon. Παλι εδω σερ ανον?
Καλησπερα γιαβρί μουΚαλησπερα σας κυρια Χατζή! Και ελεγα να βαλω να δω καμια ταινια. Αλλα πως να αφησω μια κυρια μονη βραδιατικα χωρις παρεα. Α, εχει παρεα τον anon. Παλι εδω σερ ανον?
Καλημερα φιλτατε Στινγκ ... Μεγια το ονομα ΚαλοταξιδοΚαλημέρα και καυλή εβδομάδα
Τα σέβη μου
Καλημερα φιλτατε Στινγκ ... Μεγια το ονομα Καλοταξιδο
Καλημερα φιλτατε Στινγκ ... Μεγια το ονομα Καλοταξιδο