ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
αρα εσυ δουλευεις σκληρα στο μαγαζι
αχ ρε αννον για σημερα μονο τι να κανω ξέρεις πόσο απαικτη ειναι η κα ΧΑΤΖΗ καλυωε με για μια φορα φιλετης δίκες σου αμαρτίες πληρώνουμε...
πάλι να λουφάρεις θέλεις...
ποναει η μητρα μου ;) πουτσα ενοουσα βρεΠοιά είναι τα επακόλουθα; Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά δεν έχω πάει με άντρα, και δη με 25ποντο....
:p
<<και όσο καλύτερο κορίτσι θα είσαι τόσο περισσότερο απλοχέρης θα είμαι. Γιατί (πρόσεχε) περιμένω (όταν το κάνουμε) πάρα πολλά από εσένα στο θέμα των παιχνιδιών. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι είσαι μέσου επιπέδου.....>> ....Ζωηρή ζαργάνα εγώ είμαι διαστάσεων εκεί που σου αρέσει (όσοι δεν ξέρουν ας γκο μπακ στην 303 σελίδα), οπότε :-*
Τώρα για το διαγωνισμό, δε με ενδιαφέρει καν. Γιατί είναι θέμα εγωισμού καθαρά.....
Τη στιγμή που δίνω 10ρικα παραπάνω (γιατί και καλά ήμουν κουρασμένος από τη φυσιοθεραπεία κι ίσως να καθυστερούσα) στα απίδια μου (για να μην ποστάρω κακές λέξεις) για τα τζάμπα.
Το θέμα με εσένα (γιατί είσαι και κουτορνίθι) είναι αν θες να πηδηθούμε ή να κάνουμε έρωτα. Γιατί το πρώτο γίνεται και άμεσα (στα λέω και προσωπικά και με λεπτομέρειες). Εγώ όμως δεν το θέλω αυτό (δηλαδή γρήγορες λύσεις τύπου Μεταξουργείου). Θέλω να έχω και το χρόνο και την άνεση (χρημάτων εννοώ) και όσο καλύτερο κορίτσι θα είσαι τόσο περισσότερο απλοχέρης θα είμαι. Γιατί (πρόσεχε) περιμένω (όταν το κάνουμε) πάρα πολλά από εσένα στο θέμα των παιχνιδιών. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι είσαι μέσου επιπέδου.....
Μια κι έχεις ισπανικό αίμα θα προσπαθώ να ρίχνω και τίποτις εκεί αλλά με χαλάει ότι έχει τους αγώνες εντελώς διαφορετικές ώρες και είναι πίκρα....
Καλησπερα Γιωργοκαλησπερα
Καλησπερουδια γιαβρι μου ....Ολα καλα ?? ;) ;) ;)καλησπερα ελενα καλησπερα στην πονεμενη κυρια του νηματος
Καλησπερουδια γιαβρι μου ....Ολα καλα ?? ;) ;) ;)
σούβλα είχε ο μπαγάσας...Καλησπερα στα αγορια μου .... :-* :-* Σημερα παρα λιγο να κυκλωσω ολη την Αθηνα ... Χωρια οτι επεσα και σε ενα 25ποντο.. ;) με ολα τα επακολουθα ;) ;)
<<Πολλα τα χιλιομετρα Αρη>> ;) ;)
σιγά να μη είσαι και ...κριθαρμετα απο αυτο που τραβηξα το πρωι με την ιερεια ΧΑΤΖΗ και φυσικα η φωτο απο την σημερινη συνευρεση τι να πω νοιωθω ολοκληρωμενος και πορνοσταρ για αλλη μια φορα και ελπιζω να μπορω να το εκφραζω συνεχεια :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
σιγά να μη είσαι και ...κριθαρ
αυτο λεω ρε συ καφετζης στο σαιτ ειμαι ακου εραστης χαχαχχαχαχ αλλα με την κα που μπλεξαμε ευχαρηστα μπορω να πω ξανανοιωνουμε λες και ειμαστε 25 αριδες χαχχαχαχαχαχσιγά να μη είσαι και ...κριθαρ