anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
κοιτά τι γράφει το προσκλητήριο....
νονά Έλενα Εύα...
έλα ..... ;)
νονά Έλενα Εύα...
έλα ..... ;)
πάλι..?μου πεσε
πάλι..?
έχεις δίκαιο...Ποτε είχε ξαναπέσει?
Γυαλιστερα τα εβγαλε ο εκδοτης και γλυστρανεέχεις δίκαιο...
γράψε λάθος σε άλλον έπεσε...
Καλα..οτι και να κανετε...δεν βλεπω να αλλαζω ονομα
Εχει ενημερωθει ο adminΓιατί θέλεις να αλλάξεις όνομα; Και πώς θέλεις να λέγεσαι;
Ρε σκόρπιε άσε τα τρελλα σου να μην πληρώσεις εε σου κανόνισα της καλυτερες νονες και εχει και παραπονα παρτούζα/βαφτίσια σου έκλεισα υπερπαραγωγή ...φερε το χρημα και ασε τα τρελλαΓυαλιστερα τα εβγαλε ο εκδοτης και γλυστρανε
αγιοδγύτη...Ρε σκόρπιε άσε τα τρελλα σου να μην πληρώσεις εε σου κανόνισα της καλυτερες νονες και εχει και παραπονα παρτούζα/βαφτίσια σου έκλεισα υπερπαραγωγή ...φερε το χρημα και ασε τα τρελλα
Σου έστειλα μήνυμα, να μην ξεχνάς και το σέλινο, προφανώς δε θα σε πειράζει αν είναι σε έκδοση κομοδίνου www.bourdela.com/list/discussions/review/id:62356/]όπως τούτο[/url] που του έδωσα κι ένα 10ρικο παραπάνω λες και θα μου έκανε κάτι ιδιαίτερο....Δεν μου ειπες ..Τι ? ...
Συμφωνώ, αλλά εγώ θέλω από εσένα το baby face. Και φυσικά έχεις τα προσόντα να το κάνεις.Για το παιδικο βλεμμα δε ...?? Αστο δεν θα το συνεχισω ...Ισως καποια μερα θα καταλαβεις απο κοντα οσα δεν εχεις καταλαβει απο εδω ...Πως θα μπορουσες αλλωστε ... virtuαl ειναι το τοπιο εδω
Καλώς τον Σερ....
Πολύ έλειψες...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ
ΕΛΕΙΨΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..,
Πολύ έλειψες...