Επισκέπτης
Μη φοβάσαι, δεν την απήγαγα ακόμη γιατί δεν έκανε το χατήρι η Ολλανδία www.bourdela.com/forum/index.php?topic=367.msg7820204;topicseen#new]όπως έγραψα εδώ[/url] για να μη βγαίνω εκτός θέματος.η κυρία Χατζή που χάθηκε...?
Μη φοβάσαι, δεν την απήγαγα ακόμη γιατί δεν έκανε το χατήρι η Ολλανδία www.bourdela.com/forum/index.php?topic=367.msg7820204;topicseen#new]όπως έγραψα εδώ[/url] για να μη βγαίνω εκτός θέματος.η κυρία Χατζή που χάθηκε...?
Τι να κανω πρεπει να δουλεψουμε ΑΝΩΝΥΜΕ !
εσυ παντως τα παντα ολα., δεν εχεις αφησει ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΗΜΑ ...
Περιμένω να διαβάσω τα ευχάριστα...Μη φοβάσαι, δεν την απήγαγα ακόμη γιατί δεν έκανε το χατήρι η Ολλανδία www.bourdela.com/forum/index.php?topic=367.msg7820204;topicseen#new]όπως έγραψα εδώ[/url] για να μη βγαίνω εκτός θέματος.
Περιμένω να διαβάσω τα ευχάριστα...
sε περιμεναμεΚαλησπέρα σε όληηη την παρέα. ..
Τελικά κατάφερα και μαζεύτηκαν σπίτι.
Τι κάνουν τα αγόρια μου εδω ?
Μάλλον τα δυσάρεστα γιατί έχω σκοπό (αν γ*μηθεί η Βίσταμπετ) να νοικιάσω το χέλι για καμμιά εβδομάδα. Οπότε θα το ψάχνετε.........Περιμένω να διαβάσω τα ευχάριστα...
Για να πούμε τα πράγματα (εγώ δηλαδή) με το όνομά τους, εντάξει η Ελένη είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του. 2-3 φορές την εβδομάδα ρίχνω δυναμίτες ακόμα χαμηλοτέρων πιθανοτήτων που φυσικά αν τυχόν κάτσει ένα τέτοιο, όχι νοικιάζω το ωραίο χέλι αλλά μπορώ να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή. Θα μου πεις ότι αρκετός κόσμος προσπαθεί με το τζόγο να λύσει τα προβλήματά του, ε ναι το ξέρω και γιαυτό ρισκάρω. Γιατί θεωρώ ότι είμαι αποτυχημένος, επομένως το να έχω και μερικά φράγκα στην άκρη δε θα με ικανοποιήσουν.Ειναι μακρυς ο δρομος προς τη Δοξα..,
Παντως η ΕΛΕΝΑ ειναι στοχος!!!!!!!
Δεν πιστευω να φαγατε ?sε περιμεναμε
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
εσύΔεν πιστευω να φαγατε ?
<<λίγο δείπνο ελαφρύ και κάπνισμα πούρου στη βεράντα>>...Μάλλον τα δυσάρεστα γιατί έχω σκοπό (αν γ*μηθεί η Βίσταμπετ) να νοικιάσω το χέλι για καμμιά εβδομάδα. Οπότε θα το ψάχνετε.........
Για να πούμε τα πράγματα (εγώ δηλαδή) με το όνομά τους, εντάξει η Ελένη είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του. 2-3 φορές την εβδομάδα ρίχνω δυναμίτες ακόμα χαμηλοτέρων πιθανοτήτων που φυσικά αν τυχόν κάτσει ένα τέτοιο, όχι νοικιάζω το ωραίο χέλι αλλά μπορώ να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή. Θα μου πεις ότι αρκετός κόσμος προσπαθεί με το τζόγο να λύσει τα προβλήματά του, ε ναι το ξέρω και γιαυτό ρισκάρω. Γιατί θεωρώ ότι είμαι αποτυχημένος, επομένως το να έχω και μερικά φράγκα στην άκρη δε θα με ικανοποιήσουν.
Ώρα για μεταμεσονύκτιο ντους, λίγο δείπνο ελαφρύ και κάπνισμα πούρου στη βεράντα.....
Τα ακούς ωραίο χέλι?????
Φουμάρω λίγο.....
Όχι για να είμαι ακμαίος στο σεξουαλικό, αλλά για να μη μαστουρώνω.....
Το μυαλό πρέπει να δουλεύει αρκετά για ώρες.
Μια σαλατουλα και δυο ποτηρακια κρασι chardonnay !
Παντα ετσι σε θελω ;)ολα καλα ελενα
θα σε ξαναβρω ...πεγκυ ζηνα ...το πιο αγαπημενο μου τραγουδι τηςέλα καυλα μου