Επισκέπτης
Να παιρνετε να παιρνετεπρεπει να παιρνουμε την δόση μας απο χατζή δεν γινεται :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Να παιρνετε να παιρνετεπρεπει να παιρνουμε την δόση μας απο χατζή δεν γινεται :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Πάρε gps...δεν με πιστευεις ε?
χθες ειχα ραντεβου στο Bill, και παραλιγο θα εμπαινα απεναντi στο Prive.
Τπτ δεν με σωνει.Πάρε gps...
Α ίσι εχς ξιφυγ...Τπτ δεν με σωνει.
παλι καλα που δεν πηρα και δωματιο να λες χαχαχαχαχαχαχα
Κάνε πλάκα να μην έρθει ο νονός...Για βαφτισια δεν ξερω...
για γ.....σια μαλλον
Του πεσε απο τα χεριαΚάνε πλάκα να μην έρθει ο νονός...
Έστειλα προσκλητήριο...
Δεν βρήκα κολυμπήθρα στα μέτρα σου...Του πεσε απο τα χερια
Η εχω εκτοπισμα η δεν εχω.Δεν βρήκα κολυμπήθρα στα μέτρα σου...
Σε πισίνα θα γίνουν έκλεισα και γερανό για τυχόν ατυχήματος...
εφτασε ο καφεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς πως τον παιρνει το παληκαρι μας καλως ηρθες στο νημα της κα ΧΑΤΖΗ ρε αννονννννννν χαιρετησε τον φιλο μας και πες μου αν εισαι εσυ στην φωτό με την χατζήΚαλησπέρα σε μια ιδιαίτερη παρουσία στο χώρο αλλά και σε ένα διαφορετικό φρασεολόγιο που χρησιμοποιείται από εσένα Έλενα αλλά και τα παιδιά που γράφουν (μπράβο) Πρώτη φορά γράφω
Είσαι τεράστιος λέμε....Η εχω εκτοπισμα η δεν εχω.
γατακια
Πάλι αδιάβατος εισαι...εφτασε ο καφεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς πως τον παιρνει το παληκαρι μας καλως ηρθες στο νημα της κα ΧΑΤΖΗ ρε αννονννννννν χαιρετησε τον φιλο μας και πες μου αν εισαι εσυ στην φωτό με την χατζή
που εισαι φιλε ποιο στνος απο μπροστα η απο πίσω α πως κερδισες την ημιαναμονη και πως καθαρησες ετσιπαντως εγω ειμαι λιγο πιο στενος απο αυτον στην φωτο. παλι καλα
Αυτο με το μπροστα η πισω το προσπερναωπου εισαι φιλε ποιο στνος απο μπροστα η απο πίσω α πως κερδισες την ημιαναμονη και πως καθαρησες ετσι
τι να πω ρε αννον εσυ ξερεις αν πρεπει να μου αρεσει με την κα ΧΑΤΖΗ αλλα βαράει ασχημα μεχρι αιματος βιαιαο κοριτσι απαπαπαπαπαπαππαπαπαΑλλά σ αρέσει...