iraklis 53
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 228
- Πόντοι
- 1
Τι εγινε μωρο; γραψε μου ποιος σε πειραξε και καθαριζω για παρτη σουεχουν πεσει πολλα αυτες τις μερες ..δεν τους παλευω αλλο ....Δεν σεωβονται τιποτα
Ευχαριστω γιαβρι μου :-* ...Μην ανησυχεις τους τις φαιρνω βολτα ...9 μηνες τωρα εμαθα πως να τους χειριζομαιΤι εγινε μωρο; γραψε μου ποιος σε πειραξε και καθαριζω για παρτη σου
Μην δινεις σημασια κοιτα την παρτη σου και ολα χιονι.
Ενα χρονο τωρα ετσι ειμαι ....και δεν εχω σκοπο να αλλαξω ...αλλωστε δεν μπορω λογω χαρακτηρα ...
Κατσε να βρω μια φωτο να σου δειξω ...ειναι ελλασμα ... σγιγγει μπροστα και πισω ...τελειως αβολο ...νεα μοδα μαγιο
Nταξ βρε ...Ολα καλα δεν κατεληξε σε πολεμο ... Απλα δικαιωθηκα μια φορα ακομα οτι ολα ακομα και μια δικηγορος (που τοχει με το πιτσι ) εχουν τροπο αντιμετωπισης ...Τελικα μονο συγνωμη δεν μου ζητησε ...Καλα, εγω παντως δεν καταλαβα ποιο ειναι ακριβως το θεμα στο Fb.
Εσυ ανεφερες μια στιχομυθια, απο την οποια προκυπτουν διαφορα. Απο κατω ο καθενας σχολιαζει οτι τον αφορα, η οτι νομιζει πως τον αφορά.
Ξερω γω ??? Εγω οταν το φορεσα μου μπηκε στο κωλο και το πεταξα ...χαχαΕ, εφόσον είναι άβολο,γιατί το κυκλοφορούν?Το δοκίμασαν και τους άρεσε??Ιδού το ερώτημα ...έλασμα να σφίγγει την ευαίσθητη περιοχή..χμ
Με το δηθεν που γεμισε καθε γωνια γυρω μας ..καταντησε η αυθεντικοτητα προσον ..ενω επρεπε να ειναι ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣΑυτό είναι θετικό και σωστό Έλενα!Να είσαι πάντα ο εαυτός σου...αυτό μετράει και αναγνωρίζεται.
Και ακομα δεν εχω παρει οσο <<αερα>> χρειαζεται ...Θα γινει ποιο εντονο αυτο με τον καιρο ....Εχω σκοπο να βαλω καποια πραγματα στην θεση τους αναλογικα με την δυναμη που εχω παντα ....Αυτο που μου αρεσει σ εσενα κοριτσαρα μου ειναι οτι εκφραζεσαι ελευθερα δεν κωλωνεις,σπανιο για γυναικα μπορει να κανω και λαθος αλλα προσωπικα αυτο μου βγαζεις εδω στο φορουμ γι αυτο μου αρεσεις τωρα το τι κανεις στο κρεβατι δεν εχω ακομη αποψη και γνωμη αλλα σε εχω κεντραρει στον απωτερο μου στοχο.
Αν το χω λεει .....και μιας και το ειπες να βρω ενα ανεκδοτο να ποσταρω που μ αρεσε πολυ .....αργοτεραΠιστεύω να έχεις ακούσει αυτό που λένε την κοντή την π*****
το μαλλί τι φταίει...
Με το δηθεν που γεμισε καθε γωνια γυρω μας ..καταντησε η αυθεντικοτητα προσον ..ενω επρεπε να ειναι ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
Οι 80 ειναι τραγουδια αδερφε..Ρε συναγωνιστες 83 σελιδες θεμα και η κοπελα εχει μονο μια κριτικη;
Οι 80 ειναι τραγουδια αδερφε..