iraklis 53
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 228
- Πόντοι
- 1
εχεις καποιον υποψην σου η το αναφερεις ετσι σαν μαθημα προς ναυτιλομενους ;)Ποτέ δεν τα βάζουμε με έναν ηλίθιο...
θα μας κερδίσει λόγω πείρας...
καλημέρα Έλενα...
εχεις καποιον υποψην σου η το αναφερεις ετσι σαν μαθημα προς ναυτιλομενους ;)Ποτέ δεν τα βάζουμε με έναν ηλίθιο...
θα μας κερδίσει λόγω πείρας...
καλημέρα Έλενα...
Καλημέρα μωρό κ εσύ γιατί αγχώνεσαι μην ασχολείσαι κ προχώρα μπροστά ρε γιαβρι μ.εχουν πεσει πολλα αυτες τις μερες ..δεν τους παλευω αλλο ....Δεν σεωβονται τιποτα
Καλύτερα ως μάθημα.... ;)εχεις καποιον υποψην σου η το αναφερεις ετσι σαν μαθημα προς ναυτιλομενους ;)
Καλημερουδια με ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο και ψηλα τα <<κεφαλια>>
Και τα δυο ενναλαξ????/
εννοεις φωτοσοπαρισμενη ?? μονο λιγο κοντραστ εχει τιποτα αλλο ...και αυτο το κοκκινο ειναι ......μαγιο ....χαχα..αυτα τα καινουργια που εχουν κυκλοφορησει απο περσυ
Κατσε να βρω μια φωτο να σου δειξω ...ειναι ελλασμα ... σγιγγει μπροστα και πισω ...τελειως αβολο ...νεα μοδα μαγιοΚαι πως στέκεται αυτό το "δήθεν" μαγιό?Δεν φαίνεται κάποιο κορδόνι...
Ενα χρονο τωρα ετσι ειμαι ....και δεν εχω σκοπο να αλλαξω ...αλλωστε δεν μπορω λογω χαρακτηρα ...Καλή μέρα και σε σένα Έλενα!Να μείνεις προσιτή, γλυκειά και όμορφη!
ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝεχεις καποιον υποψην σου η το αναφερεις ετσι σαν μαθημα προς ναυτιλομενους ;)
Τι εχασες παιδακι μου ...μην μου πεις οτι ειναι αυτο που φανταζομαι .....το ξεχασες πουθενα μεσα χτες βραδυ ....?το εργαλειο που το εχω βαλει :-
ΚΑΛΗΜΕΡΑκαληνυχτα ελενα
ΚΑΛΗΜΕΡΑΚαλημέρα Έλενα!
ψαχνω να βρω ποιον θα φουσκωσο ;)Τι εχασες παιδακι μου ...μην μου πεις οτι ειναι αυτο που φανταζομαι .....το ξεχασες πουθενα μεσα χτες βραδυ ....?
Καλημερουδια με ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο και ψηλα τα <<κεφαλια>>
.......ψαχνω να βρω ποιον θα φουσκωσο ;)