Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Επίσης γιαβρι μουΤα σέβη μου, καλη ορεξη
και καλή συνεχεια μεσημεριου
Επίσης γιαβρι μουΤα σέβη μου, καλη ορεξη
και καλή συνεχεια μεσημεριου
Τώρα έχουμε σπηλαιο...Πάργα θα δούμε; Ή θα νυχτώσουμε;
ειπαμε οχι πατατες τηγανιτεςΧέλι και βατραχοπόδαρα
θα σε περιμένουμε με περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις ....Τώρα που έκατσα να ηρεμήσω λίγο και να φάω, θέλω να σας πω κάτι...
Θεσσαλονίκη πέρασα υπέροχα... Και μόνη μου αλλά και μαζί σας... Μου τα χάλασαν οι υποχρεώσεις και το γραφειοκρατικό με δικηγόρους και λογιστές, αλλά ευτυχώς είχα την καλύτερη παρέα με όλους τους φίλους που συνάντησα... Παλιούς και καινούργιους... Ειλικρινά δεν περίμενα τόση αγάπη και ενδιαφέρον, καθ ότιν κρίση...
Και ειδικά βόρεια Ελλάδα καρντάσια.. Το ξέρω καλά...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου και μια υπόσχεση πως την επόμενη φορά που θα ανέβω Θεσσαλονίκη θα μείνω περισσότερο...
Σας φιλώ όλους και σας αγαπώ πολύ πολύ καρντάσια...
Καλώς το Μάνο . Δεν ξέρω που εξαφανίστηκαν οι επί της υποδοχής στο καφενείο. Μυρτιλος, Ανον, Αλεξ κλπ εμείς ήμεθα απλοί θαμώνες...χαιρετώ, με εγκάρδιες μεσημβρινές ευχές, άπασαν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομήγυρη!
χαίρω που παρακολουθώ το νήμα, έχοντας ήδη αναγνώσει και τις 799 σελίδες του!
απευθύνω ιδιαίτερη φιλοφρόνηση προς την φερώνυμη ηδυτάτη δέσποινα!!!
καλησπεράκιας έγινα....?Καλώς το Μάνο . Δεν ξέρω που εξαφανίστηκαν οι επί της υποδοχής στο καφενείο. Μυρτιλος, Ανον, Αλεξ κλπ εμείς ήμεθα απλοί θαμώνες...
Όχι μέγας τελετάρχης του νήματος. Νηματογενήτωρ και νηματοεμψυχωτής.καλησπεράκιας έγινα....?
Όχι μέγας τελετάρχης του νήματος. Νηματογενήτωρ και νηματοεμψυχωτής.
Όσο η Έλενα θα εξερευνά τας οπάς του εν Ιωννίνοις σπηλαίου του Περάματος ημείς ας ενθυμούμεθα τας υφ ημών εξερευνηθήσας οπάς των εν τη Ελένη χασμάτων
Δυστυχώς οι οφθαλμοί εβάρυναν υπό της του Μορφέους έλξεως. Λίαν πρωί εγέρθημεν γαρ. Η χειρ αδυνατεί περιγράψαι τα γεγονότα. Πλην όμως η φαντασία οργιάζει...
Σωστόςφθαρτή η χειρ, αλλά ορθία η ψωλή ...
Χέλι και βατραχοπόδαρα
καυλα!!!!!!!!!!!!!Τι?? Τι?? Τι??