anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Πάω για βατράχια τωρα
Πάω για βατράχια τωρα
βιραμαν...λέει το τραγουδιΤο φουστάνι το βεραμαν....
βιραμαν...λέει το τραγουδι
θα στα βγάλω φωτογραφία μόλις έρθουν γιαβρί μουΚαλή όρεξη!!! Φάγατε κυρία μου; νόστιμα τα βατραχάκια τα πηδηχτούλικα;
Σλούρπ με βλέπω την Κυριακή στα Γιάννενα!!! Καλή σας όρεξη και καλή συνέχεια στο ταξίδι.Χέλι και βατραχοπόδαρα
Χέλι και βατραχοπόδαρα
Τι ξύνεις το κεφάλι σου βρε Άνον ; Αν δεν έχεις δοκιμάσει χάνεις. Κάθε φορά που πάω Γιάννενα τα τιμώ. Αν και τα χέλια στο Μεσολόγγι τα κάνουν πιό νόστιμα.
δεν είναι της προτίμησης μου...Τι ξύνεις το κεφάλι σου βρε Άνον ; Αν δεν έχεις δοκιμάσει χάνεις. Κάθε φορά που πάω Γιάννενα τα τιμώ. Αν και τα χέλια στο Μεσολόγγι τα κάνουν πιό νόστιμα.
τραγουδοψαρα ελενα ακου βατραχια αννον βαλτην σε σειρα ολο λαθη κανει τωρα που εφυγε απο πανωΧέλι και βατραχοπόδαρα
Συμφωνώ απόλυτα γιαβρί μου... Στο Μεσολόγγι και καλύτερα τα μαγειρεύουν και καλύτερο κρέας έχουν από κει λόγω λιμνοθάλασσαςΤι ξύνεις το κεφάλι σου βρε Άνον ; Αν δεν έχεις δοκιμάσει χάνεις. Κάθε φορά που πάω Γιάννενα τα τιμώ. Αν και τα χέλια στο Μεσολόγγι τα κάνουν πιό νόστιμα.
Βρε λεβέντες περί ορέξεως ουδέν... Εδώ το γιαβρί μας μας δοκίμασε όλους τα βατραχοπόδαρα σας πείραξαν; Μάθετε να δοκιμάζετε και ύστερα να κρίνετε. ;)τραγουδοψαρα ελενα ακου βατραχια αννον βαλτην σε σειρα ολο λαθη κανει τωρα που εφυγε απο πανω