anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.333
- Πόντοι
- 4.636
Μάλιστα....Είπα να τσιληπουρδήσω λιγάκι
Μάλιστα....Είπα να τσιληπουρδήσω λιγάκι
Δεν κατάλαβα ποιον ενοχλείς;Αντε επειδη η παρουσια μου ενοχλει σας αφηνω να τα πειτε
Τα σεβη μου
ρε πλακα κάνεις δεν σε διώχνει κανένας εδώ ειναι καφενείο λέμε οτι θέλουμε και πιστεύοθμε κα για μας και για την κα Χατζ'η :-( :-( :-( :-( :-(Αντε επειδη η παρουσια μου ενοχλει σας αφηνω να τα πειτε
Τα σεβη μου
ποιος σε είπε ενοχλείς γιαβρί μου; όλοι μια παρέα είμαστε... Χίλιοι καλοί χωράνε λένε στο χωριό μου...Αντε επειδη η παρουσια μου ενοχλει σας αφηνω να τα πειτε
Τα σεβη μου
πολύ τρέξιμο γιαβρί μου... Λίγο προσωπικά... Λίγο δουλειά... Λίγες οι μέρες γαμωτο... Πρέπει να το οργανώσω καλύτερα την επόμενη φορά που θα ανέβωΞανακαλώς την νοικοκοιρά πως πέρασες; Γιαβρί μου από χθες ς
σωστη η ελεναραποιος σε είπε ενοχλείς γιαβρί μου; όλοι μια παρέα είμαστε... Χίλιοι καλοί χωράνε λένε στο χωριό μου...
Ευχαριστώ πολύ κυρία Χατζήποιος σε είπε ενοχλείς γιαβρί μου; όλοι μια παρέα είμαστε... Χίλιοι καλοί χωράνε λένε στο χωριό μου...
γεώργο τι λες ο αννον τα ειχε ετοιμασει ολα και την συνετευξη τελεια ήταν οι μερες ηταν λίφες η συμμετοχη πολύ χαχαχχαχ :coolcondom: :coolcondom:παντα η οργανωση μετραει ελενα οταν θες να πας καπου για λιγες μερες
επιβεβαιώνω την κυρία χατζή εμείς είμαστε πάντα εδώ πρώτα από όλα ενημέρωση..... ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙΒρε ψεύτη... Όταν βγήκες από το μπάνιο τι έκανα; με το κινητό στα χέρια είμαι όλη μέρα