ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
ενταξυ ολα ο.κ το θέμα είναι να παιρνάμε καλά και όλα τα άλλα επωνταιΕγω διαβασα λαθος Ελληνικα?
ενταξυ ολα ο.κ το θέμα είναι να παιρνάμε καλά και όλα τα άλλα επωνταιΕγω διαβασα λαθος Ελληνικα?
Ποιο προφιλ ειναι muted?Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιο προφίλ είναι muted βγαίνουν τα παρακλάδια τους.....
....
κλωνοποίηση ειναι η υπαρξη 2 ΕΝΕΡΓΩΝ λογαριασμωνΗ κλωνοποίηση σε τι οφείλει....?
Νεο μελος εισαι εσυ ...κλωνοποίηση ειναι η υπαρξη 2 ΕΝΕΡΓΩΝ λογαριασμων
Εγω εχω εναν
Νεο μελος εισαι εσυ ...
Το είπαμε αυτο....
Νεος κ ψαγμενος τα ξέρεις καλα τα κολπα εδω...
Να πω την αληθεια..
Δεν την ειδα να ποσταρει μπροστα μου...
Οποτε εχω τις αμφιβολιες μου..
:S :S :S :S
Βρε ψεύτη... Όταν βγήκες από το μπάνιο τι έκανα; με το κινητό στα χέρια είμαι όλη μέρα
σε λίγο θα σε βγάλουμε και σε καρτ-ποσταλ δείπλα σε αρχαία και ν τις στέλνουμε στο εξωτερικό φίρμα το κορίτσι μας ισως στο νέο τρομπόνι να εχουμε και δείγμαΒρε ψεύτη... Όταν βγήκες από το μπάνιο τι έκανα; με το κινητό στα χέρια είμαι όλη μέρα
Καλημέρα στην παρέα, μπα τι βλέπω καβγαδάκι; Μόλις έστειλα κριτική απο την χθεσινή συνάντηση με την Έλενα.
ελεναρα,ποτε με το καλο ερχεσαι προς τα κατω?ριξε συρμα γιατι βαριεμαι να διαβαζω ολα τουτα εδω μεσα.Βρε ψεύτη... Όταν βγήκες από το μπάνιο τι έκανα; με το κινητό στα χέρια είμαι όλη μέρα
παιδια ενας ενας δεν θα προλαβαίνουμε τα λαικ μετα ασε που θα θέλουμε να ξαναπαμε και εμεις παλιόπαιδα ειμαι και καφετζής του καφενείου ουυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφ πότε θα τα προλαβψ όλαα κι εσυ?
ετσι ετσι
Μας χάθηκες ...Καλημέρα στην παρέα, μπα τι βλέπω καβγαδάκι; Μόλις έστειλα κριτική απο την χθεσινή συνάντηση με την Έλενα.
Είπα να τσιληπουρδήσω λιγάκιΜας χάθηκες ...
Ο μυρτιλος τρέχει μονος στο καφενείο....
Βρε ψεύτη... Όταν βγήκες από το μπάνιο τι έκανα; με το κινητό στα χέρια είμαι όλη μέρα
[/quote
Μπορει να εστελνες κανενα μνμ σε τηλ..
Που ξερω οτι ηταν στο ΜΠΟΥ??????