anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
το αίτημα σου προωθείτε....Για την ιστορία εμένα κάτι μ χρωστάει το Ελενάκι απλά το λέω ακούς Ελενίτσα
το αίτημα σου προωθείτε....Για την ιστορία εμένα κάτι μ χρωστάει το Ελενάκι απλά το λέω ακούς Ελενίτσα
οκ εντάξει τότε μένω ήσυχος παίχτητο αίτημα σου προωθείτε....
Ελπίζω να σε καλύπτει. ..προς το παρόν. ..Μόλις μπήκα. ..Για την ιστορία εμένα κάτι μ χρωστάει το Ελενάκι απλά το λέω ακούς Ελενίτσα
Για δεκα λεπτουλια εδω ειμαι ...Μολις μπηκα ...μην στεναχωριεσαι το ελενακι θα ειναι διαθεσημο για ολες τις απαντησεις και για ολα τα ερωτηματα και θα δοθουν με σειρα η συνεντευξη εχει κανονηστει ολα ετοιμα ο αννον θα κανει συντονισμό
εκει κανονισα με τον αλεξηεδώ είμαστε
τσουυυυυπ ...ΕΣΚΑΣΑΑΑ...Στα ψώνια είναι φίλε θεσσαλέ, αλλά που θα πάει τσουπ θα σκάσει μύτη.
αντε ρε κοριτσι εδω εχουμε ετοιμασει την ανωδο σου στην πολη σου ο αννον τα εβαλε σε ταξη και ολα καλαΓια δεκα λεπτουλια εδω ειμαι ...Μολις μπηκα ...
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ....ετοιμάζεται για Θεσσαλονίκη η Έλενα....
Οργανωτικος ανθρωπος .... ;) ;)αντε ρε κοριτσι εδω εχουμε ετοιμασει την ανωδο σου στην πολη σου ο αννον τα εβαλε σε ταξη και ολα καλα
Τον βλεπω να περαμενει στον πλαταμωνα ...με την μπανταεγω το καφενειο το εχω ανοιξει καφεδες φτιαχνω αννον ετοιμαζεται το κοριτσι για θεσσαλονικη και ερχεται κοιτα να την υποδεχτεις στα μαλγαρα
πςςςςςςς κοσμος .... Νωρις δεν ηρθανε βρεκαλησπέρα σαν γραφείο και εκπρόσωπος τύπου της κυρίας χατζή ενημερώνω πως όλα είναι έτοιμα....
μακεδονια παλλας η φωτογραφία ....
σε βλέπω... ;)Τον βλεπω να περαμενει στον πλαταμωνα ...με την μπαντα
Ελα βρε υπερβολες .... ;) ;) ;) ;)Δεν υπάρχει σωτηρία !!! Θα πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια και θα κρασάρει το bou.
καλησπερα γιαβρι μου ..καλως ηρθες στην παρεα μαςΓιωργο που θα πας?
μπα μαλγαρα γιατι θα εχει πολυ συνοστησμο και πρεπει να οργανωσει την εισοδο στην πολη μην πας περιφεριακοσε βλέπω... ;)
γιαβροκουτσουναΚαλημέρα γιαβροκουτσούνα, πρόσεχε τα αυτοκίνητα)))
Μιας και συχνάζεις πιο πολύ σε νήματα μελαχρινών; στατιστικά
:-* :-*Παιδιά σας αφήνω. Φιλιά στην Χατζή.
οχι δεν θα με εβλεπες ;) ;)σε βλέπω... ;)