Επισκέπτης
Σιγα το ταξιδι
Με μουλαρι θα ανηφορισετε κυρία Χατζη?
Nαι να σφαξτε ρεγγο !!να ετοιμάσουμε την άφιξη σου......
ορίστε πράγματα.....Nαι να σφαξτε ρεγγο !!
Οχι βρε με <<κουρσα> ....Σιγα το ταξιδι
χαμαλίκ boy με πέρασες....?Ανόν έτοιμο το χαλί, τα μικρόφωνα , τα λεωφορεία που θα φέρουν τον κόσμο από τα χωριά, τα σημαιάκια ο Μπιρσιμ με τις κάμερες; Α και η εξέδρα ε!!!
Του εχω εμπιστοσυνη... Εχει καλο επιτελειοΑνόν έτοιμο το χαλί, τα μικρόφωνα , τα λεωφορεία που θα φέρουν τον κόσμο από τα χωριά, τα σημαιάκια ο Μπιρσιμ με τις κάμερες; Α και η εξέδρα ε!!!
Όχι βέβαια να βοηθήσω και εγώ. Να θα είμαι πίσω από την Έλενα και θα της κρατώ την ουρά της τουαλέτας..)χαμαλίκ boy με πέρασες....?
Μμμμμμμμμ .πισω ....μμμμμμΌχι βέβαια να βοηθήσω και εγώ. Να θα είμαι πίσω από την Έλενα και θα της κρατώ την ουρά της τουαλέτας..)
Αν δεν έχεις εύκαιρη τουαλέτα μπορώ να κρατώ άλλα πράγματα, πάντα από πίσω, δεν θέλω να φαίνομαι είμαι διακριτικός εγώΜμμμμμμμμ .πισω ....μμμμμμ
από ΠΙΣΩ .....?Όχι βέβαια να βοηθήσω και εγώ. Να θα είμαι πίσω από την Έλενα και θα της κρατώ την ουρά της τουαλέτας..)
Καλησπέρα. Τι είναι ο ρέγγος?Nαι να σφαξτε ρεγγο !!
Καλησπέρα. Τι είναι ο ρέγγος?
πολυ csi εβλεπεςΥπάρχουν υποψίες να γίνει και απαγωγή....
Στα ψώνια είναι φίλε θεσσαλέ, αλλά που θα πάει τσουπ θα σκάσει μύτη.
ελενα ο αννον να κραταει σημειωσεις μην χαθουμε κι ολας υπαρχουν πολλα αιτηματαΟποιος φιλος απο Θεσσαλονικη θελει να επικοινωνησει μαζι μου οσο θα ειμαι εκει ...μπορει να μου στειλει pm για λεπτομερειες ;)