anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Μιας και συχνάζεις πιο πολύ σε νήματα μελαχρινών; στατιστικά
Μιας και συχνάζεις πιο πολύ σε νήματα μελαχρινών; στατιστικά
Στα ψώνια είναι φίλε θεσσαλέ, αλλά που θα πάει τσουπ θα σκάσει μύτη.Καλημέρα στην κούκλα τι κάνεις αστέρι καλα
εγω το καφενειο το εχω ανοιξει καφεδες φτιαχνω αννον ετοιμαζεται το κοριτσι για θεσσαλονικη και ερχεται κοιτα να την υποδεχτεις στα μαλγαραετοιμάζεται για Θεσσαλονίκη η Έλενα....
δεν δίνουν σωστές πληροφορίες...σε συνεργασία με της αρχές του τόπου είναι όλα υπό έλεγχο
καλως να την δεχτείς κανονησε την συνεντευξη την Τρίτη σο Βέλιδιο και φυσικα τις ερωτήσεις που θα κανουν στο κορίτσι μας οι δημοσιογραφοιδεν δίνουν σωστές πληροφορίες...
πρόσεξε λίγο της ανακοινώσεις....
όλα είναι έτοιμα.... ;)καλως να την δεχτείς κανονησε την συνεντευξη την Τρίτη σο Βέλιδιο και φυσικα τις ερωτήσεις που θα κανουν στο κορίτσι μας οι δημοσιογραφοι
λες να γίνει πόλεμος εε πώς το βλέπειςέχουμε υποστηρίξει και από ειδικές δυνάμεις
μην στεναχωριεσαι το ελενακι θα ειναι διαθεσημο για ολες τις απαντησεις και για ολα τα ερωτηματα και θα δοθουν με σειρα η συνεντευξη εχει κανονηστει ολα ετοιμα ο αννον θα κανει συντονισμόΓια την ιστορία εμένα κάτι μ χρωστάει το Ελενάκι απλά το λέω ακούς Ελενίτσα