Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
μπααααα ..ουτε καν ....χτυπα μια τεστοστερονη να τελειωνουμε
μπααααα ..ουτε καν ....χτυπα μια τεστοστερονη να τελειωνουμε
ουυυυυ..... μη σου πω θα παω να την ξαναπεσωΚάνει μια νύστα.. άλλο πράγμα!
Συμφωνω και επαυξανω.... Αν δεν συνδιαζονται και τα δυο ....ΙT S PERFECTη καλυτερη γυναικα δεν χρειαζεται να ειναι κουκλαρα να μπορεις να πεις μια κουβεντα μαζι της και να εχει καλο χαρακτηρα χρειαζεται
E NAI ...Aφου δεν κανω ραντεβου ....καπως πρεπει να σκοτωσω την ωρα μου ....ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ??
:S :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάγκες από έμπειρη πηγή το αυτοκίνητο της κυρίας χατζή ;)παντα και παντου ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟς ΝΟΜΟΣ ΓΙΝ Κ ΓΙΑΝ πΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ....
Καλα δεν το λες και παρεα ...Το αυτοκινητο μου επλυνε ο Χριστιανος ;)
Ωραία η τουαλέτα που μας προμοταρες...χιχιχιχ. Είσαι καύλα μεγάλη παιδάκι μιυ!Αφιερωμενη στα κουτσουνια μου ;) ...![]()
![]()
E NAI ...Aφου δεν κανω ραντεβου ....καπως πρεπει να σκοτωσω την ωρα μου ....
![]()
![]()
![]()
Καλως τον![]()
Ναι >Κατι εχει το πάτωμα...
Καλησπερα σας
βρήκα τον τίτλο του επόμενου τεύχους ποιον θα σκοτώσει η χατζή???????E NAI ...Aφου δεν κανω ραντεβου ....καπως πρεπει να σκοτωσω την ωρα μου ....
![]()
![]()
![]()
Καλως τον![]()
ποιον καλε ???βρήκα τον τίτλο του επόμενου τεύχους ποιον θα σκοτώσει η χατζή???????
Βαλε μια ταξη Επιτέλους....ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ??
:S :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλο φθινοπωρο γιοαβρι μου ...Tίποτα δεν σκοτώνει το χρόνο καλύτερα από τις tv series. Eτοιμαζομαι για όλο τον έβδομο κύκλο του Game of Thrones. Καλό Φθινόπωρο Ελενάρα-μιλφάρα.
;) ;) ;) ;) ;) ;)Ωραία η τουαλέτα που μας προμοταρες...χιχιχιχ. Είσαι καύλα μεγάλη παιδάκι μιυ!
δεν ξέρω ένα μυστήριο καλυπτη ποιο θα είναι το επόμενο θύμα σου?ποιον καλε ???