Επισκέπτης
Τι μεσημεριανο? εγω κανω προπονηση για το βραδυνο
Και δεν κανεις και κανα ραντεβου! εμ καλα στα λεει ο αλλος!Οτι προλαβαινω κανω ....θυσιαζοντας αμετρητες στιγμες προσωπικες ..... :- :- :-
ΠΟΥ ΠΑΩ ?? ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ?? ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ?? ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙς Η ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ....?? ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ Ε ????Τι ειναι ινστα? τι είναι φολοου? ποιος ειμαι?
ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ....Πρεπει να βαλω μυαλο .....Και δεν κανεις και κανα ραντεβου! εμ καλα στα λεει ο αλλος!
Κυρία Χατζη...ΠΟΥ ΠΑΩ ?? ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ?? ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ?? ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙς Η ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ....?? ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ Ε ????
pροπονηση στις 8Τι μεσημεριανο? εγω κανω προπονηση για το βραδυνο
αναλογα πως το ερμηνευει ο καθενας αυτο το καλαελενα ο καθενας επιλγει τη θα κανει στην ζωη του μια ζωη την εχουμε πρεπει να περασουμε καλα
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ....pροπονηση στις 8
περσοναλ
σημερα εχει αρσεις θανατου
θα γινει χαμος
τεμπελιές μας πιάσανε...?ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ....Πρεπει να βαλω μυαλο .....
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ....ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΧΑΛΑΕΙ ;) ;)αναλογα πως το ερμηνευει ο καθενας αυτο το καλα
ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ....ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΧΑΛΑΕΙελενα ο καθενας επιλγει τη θα κανει στην ζωη του μια ζωη την εχουμε πρεπει να περασουμε καλα
με τις αρσεις ολο το σωμα σφυγγειΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ....
Αχ το ξερω γαμωτο ...απλα προσπαθω να κερδισω χρονο στο πληκτρολογιο ... :- :-Κυρία Χατζη...
Αμα γραφετε όλα κεφαλαια....θα πρασινισετε κι εσεις!.... να το δω κι αυτο!
Αχ το ξερω γαμωτο ...απλα προσπαθω να κερδισω χρονο στο πληκτρολογιο ... :- :-
Αχ το ξερω γαμωτο ...απλα προσπαθω να κερδισω χρονο στο πληκτρολογιο ... :- :-
επισηςαφιερωμενο σε οσους ετοιμαζονται για μεσημεριανο
γραφω πιο γρηγορα μονο με κεφαλαια βρε