Επισκέπτης
Τι μεσημεριανο? εγω κανω προπονηση για το βραδυνο
Και δεν κανεις και κανα ραντεβου! εμ καλα στα λεει ο αλλος!Οτι προλαβαινω κανω ....θυσιαζοντας αμετρητες στιγμες προσωπικες ..... :- :- :-
ΠΟΥ ΠΑΩ ?? ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ?? ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ?? ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙς Η ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ....?? ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ Ε ????Τι ειναι ινστα? τι είναι φολοου? ποιος ειμαι?
ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ....Πρεπει να βαλω μυαλο .....Και δεν κανεις και κανα ραντεβου! εμ καλα στα λεει ο αλλος!
Κυρία Χατζη...ΠΟΥ ΠΑΩ ?? ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ?? ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ?? ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙς Η ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ....?? ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ Ε ????
pροπονηση στις 8Τι μεσημεριανο? εγω κανω προπονηση για το βραδυνο
αναλογα πως το ερμηνευει ο καθενας αυτο το καλαελενα ο καθενας επιλγει τη θα κανει στην ζωη του μια ζωη την εχουμε πρεπει να περασουμε καλα
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ....pροπονηση στις 8
περσοναλ
σημερα εχει αρσεις θανατου
θα γινει χαμος
![]()
![]()
![]()
![]()
τεμπελιές μας πιάσανε...?ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ....Πρεπει να βαλω μυαλο .....![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ....ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΧΑΛΑΕΙ ;) ;)αναλογα πως το ερμηνευει ο καθενας αυτο το καλα
ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ....ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΧΑΛΑΕΙελενα ο καθενας επιλγει τη θα κανει στην ζωη του μια ζωη την εχουμε πρεπει να περασουμε καλα
με τις αρσεις ολο το σωμα σφυγγειΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ....![]()
![]()
Αχ το ξερω γαμωτο ...απλα προσπαθω να κερδισω χρονο στο πληκτρολογιο ... :- :-Κυρία Χατζη...
Αμα γραφετε όλα κεφαλαια....θα πρασινισετε κι εσεις!.... να το δω κι αυτο!
Αχ το ξερω γαμωτο ...απλα προσπαθω να κερδισω χρονο στο πληκτρολογιο ... :- :-
Αχ το ξερω γαμωτο ...απλα προσπαθω να κερδισω χρονο στο πληκτρολογιο ... :- :-
επισηςαφιερωμενο σε οσους ετοιμαζονται για μεσημεριανο
![]()
![]()
![]()
γραφω πιο γρηγορα μονο με κεφαλαια βρε