Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Αφιερωμενη στα κουτσουνια μου ;) ...![]()
![]()
εγω δε βλεπω κιλακια στην κουτσουναρα. βλεπω κατι τελειοτατοΑφιερωμενη στα κουτσουνια μου ;) ...![]()
![]()
Αφιερωμενη στα κουτσουνια μου ;) ...![]()
![]()
ωχ θεε μου τι βλεπουν τα ματακια μαςΑφιερωμενη στα κουτσουνια μου ;) ...![]()
![]()
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥΔείχνεις να έχεις χάσει κάποια λίγα κιλάκια, κορίτσι, και σου πάει. Το καλό που έγινε καλύτερο, ένα πράγμα.![]()
ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΑ=ΓΙΑΒΡΙΑ .....ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΥΡΓΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑΠοια είναι τα κουτσούνια?
![]()
χτυπα μια τεστοστερονη να τελειωνουμεΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ... 59 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ... ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗς ΦΙΛΟΣΟΦΙΑς ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ .... >
ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ BODYBUILDING ... ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ Γ Υ Ν Α Ι Κ Α .. ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΟΤΙ <<ΣΤΡΑΒΟ >> ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ... ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ <<ΧΩΡΙς ΦΑΡΜΑΚΑΚΙΑ>> !!!! ;) ;) ;) ;)
Όχι λάθος γιαβρί από το Τουρκικό γιαβρου =μωρό, κουτσούνα στην Πελοπόννησο λένε την κούκλα.ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΑ=ΓΙΑΒΡΙΑ .....ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΥΡΓΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ![]()
Καλα μωρε καπως ετσι.. εκει θα τα χαλασουμε ?? ....Το γιαβρι μου εγω το χρησιμοποιω και για το γλυκο μου κουκλιΌχι λάθος γιαβρί από το Τουρκικό γιαβρου =μωρό, κουτσούνα στην Πελοπόννησο λένε την κούκλα.
παντα και παντου ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟς ΝΟΜΟΣ ΓΙΝ Κ ΓΙΑΝ πΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ....Πυργιώτη; κακιές παρέες κάνεις, τα Λεχαινά βέβαια έβγαλαν ένα Βενέζη αλλά εξαιρέσεις υπάρχουν παντού.