Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
....Απο σεπτεμβρη αγαπητε σκορπιε ... να καταπολεμησουμε την ανεργιαΜα τι οργάνωση!
Γραφείο Τύπου
Γραφείο ενημέρωσης κοινού....
Εχουμε θεσεις εργασιας προς προκυρηξη?
....Απο σεπτεμβρη αγαπητε σκορπιε ... να καταπολεμησουμε την ανεργιαΜα τι οργάνωση!
Γραφείο Τύπου
Γραφείο ενημέρωσης κοινού....
Εχουμε θεσεις εργασιας προς προκυρηξη?
ήρθε η ανάπτυξη...?ΧΑΧΑΧΑΧΑ....Απο σεπτεμβρη αγαπητε σκορπιε ... να καταπολεμησουμε την ανεργια
Οχι δεν θα ερχοτουνα .... καβαλα σε σαλιγκαρο απο κιναήρθε η ανάπτυξη...?
made in elenahatzi....Οχι δεν θα ερχοτουνα .... καβαλα σε σαλιγκαρο απο κινα
εχει σαλιγκαρια η κινα κατι για μεταξοσκολικες ηξεραΟχι δεν θα ερχοτουνα .... καβαλα σε σαλιγκαρο απο κινα
trancelate please ..........αστα φιλε παιρνει ενοικιαζωμενους το καταστηκα και εκει γκηνια εχουμε
οχι τα εισαγαγει και τα χρησιμοποιει για να μεταφερει την αναπτυξη στην ελλαδα ....εχει σαλιγκαρια η κινα κατι για μεταξοσκολικες ηξερα
Ετσι !!! ετσι !! απα αυτο .........made in elenahatzi....
Κορίτσι κανε μία ολοκληρωμένη πρόταση ...Ετσι !!! ετσι !! απα αυτο .........
δεν παιρνει καποιος κανονικα υπαλληλους με συμβαση εργου αλλα παει σε εργολαβο και τον πληρωνει με καποιο ποσο οποτε βγαζει χρημα ο εργολαβος λογω μειωμενων αποδοχων των εργαζωμενων και γλυτωνει και ο εργοδοτης καποιο ποσοtrancelate please ..........
δεν παιρνει καποιος κανονικα υπαλληλους με συμβαση εργου αλλα παει σε εργολαβο και τον πληρωνει με καποιο ποσο οποτε βγαζει χρημα ο εργολαβος λογω μειωμενων αποδοχων των εργαζωμενων και γλυτωνει και ο εργοδοτης καποιο ποσο
κοίτα μην είναι σαν Ε9....Αντεεε να στείλουμε βιογραφικό
αννον μου συμφωνω μαζι σου κοκκινη καρτα αλλα εκει φτασαμε αυτη την εποχη και μην το συνεχισουμε γιατι θα πολιτικολογησουμε και χαλασουμε του κοριτσιου μας το νημα
είσαι με το κεφάλαιο...αννον μου συμφωνω μαζι σου κοκκινη καρτα αλλα εκει φτασαμε αυτη την εποχη και μην το συνεχισουμε γιατι θα πολιτικολογησουμε και χαλασουμε του κοριτσιου μας το νημα
ολοι αδελφε μου χαχαχχαχαχαχαχαχαείσαι με το κεφάλαιο...
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣαννον μου συμφωνω μαζι σου κοκκινη καρτα αλλα εκει φτασαμε αυτη την εποχη και μην το συνεχισουμε γιατι θα πολιτικολογησουμε και χαλασουμε του κοριτσιου μας το νημα
παλι φευγειςΠΑΙΔΕΣ ......
ΠΑΡΟΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ...ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΝΕΣΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ....