Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Το κατι τις μας ;) :-(επ...
τι έχουμε εδώ...?
Το κατι τις μας ;) :-(επ...
τι έχουμε εδώ...?
Ετσι τα θελω τα σεβη σας ...Τα..ερεθισμένα σέβη μου
καλημερα ελενα βραδυ εβαλες την φωτο πρωι την ειδαμε μπανιο με κρυο νερο καναμε τι θα κανω εγω με σενα δεν ξερω χαχχαχαΒοήθαμε
καθε μια ωρουλα ...καλημερα ελενα βραδυ εβαλες την φωτο πρωι την ειδαμε μπανιο με κρυο νερο καναμε τι θα κανω εγω με σενα δεν ξερω χαχχαχα
Το κατι τις μας ;) :-(
πάμε γερά.... ;)μονοδρομος προς την ευτυχια ....
Καλημερα
παιδια καποια στιγμη πρεπει να αφησουμε στην ακρη τους πυρφορισμους οπως τους λετε, τις ψευτοαγαπουλες και τα κοπλιμαν και να κοιταξουμε λιγο την αληθεια καταματα
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=939411;image[/img[/URL]]
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΡΟΛΟΙ :'( :'( :'(
[/quote] Εκει που ειναι τωρα ...δυσκολο γιαβρι μου ... ;D :D ;)
παιδια καποια στιγμη πρεπει να αφησουμε στην ακρη τους πυρφορισμους οπως τους λετε, τις ψευτοαγαπουλες και τα κοπλιμαν και να κοιταξουμε λιγο την αληθεια καταματα
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=939411;image[/img[/URL]]
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΡΟΛΟΙ :'( :'( :'(
[/quote] μα και το δακτυλιδη βλαχος πρεπει ναναι κακογουστο
το ρολόι σε χάλασε....?ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΡΟΛΟΙ :'( :'( :'(
Εκει που ειναι τωρα ...δυσκολο γιαβρι μου ...
Εγραψεεεες ... Τα ψημενα ειναι πιο καλα ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΤΩΡΑ; ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ->
ΛΑΤΙΝΟΣ ...Αλλη φιλοσοφια ... ;) ;)μα και το δακτυλιδη βλαχος πρεπει ναναι κακογουστο
Οχι .....αν και πολυ θα το ηθελα ...Εγραψεεεες ... Τα ψημενα ειναι πιο καλα ....
Αυτο το παιδι ο ανον μας ολο μου ξυνεται τελευταια .... και με προβληματιζειεννοει πολυ θα τον ηθελε στα ποδια της, το μωρο
Αυτο ειναι σιγουρο ...η αληθεια ειναι οτι δεν θα δυσκολευοταν να βρει ατομο να της βαλει φωτια