ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
κα χατζη να το εχεις και να το φυλας ειναι αλλα εκει δεν πιστευω να μας τσιμπησει η αραχνηΑραχνη και τριανταφυλο και ιστος ...
κα χατζη να το εχεις και να το φυλας ειναι αλλα εκει δεν πιστευω να μας τσιμπησει η αραχνηΑραχνη και τριανταφυλο και ιστος ...
δεν μιλανε ειναι μοναχοφαιδες ... ;) ;)Ουτε ξέρω
Ας μιλησει κανείς που να τοχει δει από κοντά
να ετοιμάσω κόκκινο χαλί...?
βρε ... κάλως την!!!!Τελεια ειναι στον αστακο ...εχει απεναντι και τον καλαμο.... το νησακι που ειναι υπεροχο ...
φίρμα Β...Οχι.
Αυτα είναι για τις φιρμες
δεν μιλανε ειναι μοναχοφαιδες ... ;) ;)
φίρμα Β...
είσαι το ξέχασες...?
πότε έγινε δεκτό το αίτημα σου...?Εχω παραιτηθεί
σκορπιε το εχεις δει το τατοου η να κλεισω ραντευου να το δω απο κοντα μπορεις να με ενημερωσειςΕμ..μονο εγω τα λεω ΟΛΑ
σκορπιε το εχεις δει το τατοου η να κλεισω ραντευου να το δω απο κοντα μπορεις να με ενημερωσεις
Παω και ερχομαι ...Πεσανε μαζεμενα ...καταλαβαινετε τους λογους ....βρε ... κάλως την!!!!
που χάθηκες εσύ...?
Μα τι οργάνωση!Αγαπητε φιλε Μυρτιλε θα απευθυνθειτε στο γραφειο ενημερωσης κοινου ...τριτη πορτα στο βαθος δεξια ...
από την πόλη έρχομαι και.....Παω και ερχομαι ...Πεσανε μαζεμενα ...καταλαβαινετε τους λογους ....
κα χατζη μην με αναγκαζεται να συνευρεθω μαζι σας να μου λυθει η απορια ερωτω τους αξιωτιμους συναγωνιστες ως προς τα θελγητρα της αγαπητης ιερειας αληθεια στο τηλεφωνο του γραφειου ειναι και η ενημερωση δια το κοινοΑγαπητε φιλε Μυρτιλε θα απευθυνθειτε στο γραφειο ενημερωσης κοινου ...τριτη πορτα στο βαθος δεξια ...
Περασμενη βδομαδα ....Δεν σε ενημερωσε η γραματεας μου ..?? Θα την σκισω την ρουφιανα ολο τα νυχια της φτιαχνειπότε άνοιξε αυτό...?
αστα φιλε παιρνει ενοικιαζωμενους το καταστηκα και εκει γκηνια εχουμεΜα τι οργάνωση!
Γραφείο Τύπου
Γραφείο ενημέρωσης κοινού....
Εχουμε θεσεις εργασιας προς προκυρηξη?
των χεριών η των ποδιών της....?Περασμενη βδομαδα ....Δεν σε ενημερωσε η γραματεας μου ..?? Θα την σκισω την ρουφιανα ολο τα νυχια της φτιαχνει