Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
η απλωχερια με εκανε να πινω ηρεμιστικα φωναξα πυροσβεστικα και οσο ουπω ετοιμαζωμαι για συντομο τηλεφωνο στο φραφειο να σε τιμωρησω
η απλωχερια με εκανε να πινω ηρεμιστικα φωναξα πυροσβεστικα και οσο ουπω ετοιμαζωμαι για συντομο τηλεφωνο στο φραφειο να σε τιμωρησω
τύπε προχωρά και θα χύνεις στον ύπνο σου για καμια βδομάδα μεταη απλωχερια με εκανε να πινω ηρεμιστικα φωναξα πυροσβεστικα και οσο ουπω ετοιμαζωμαι για συντομο τηλεφωνο στο φραφειο να σε τιμωρησω
Keep calm and play with the lady
Ειχαμε και παρενεργειες...χαχαχα ??? ;) ;)τύπε προχωρά και θα χύνεις στον ύπνο σου για καμια βδομάδα μετα
σοβαρά μιλάς τώρα; λες και πήρα βιαγκρα διαρκείας! Ειδικά η κωλαρα σας δις Ελενα μας στα 4 ας πούμε οτι έκανε ζημιαΕιχαμε και παρενεργειες...χαχαχα ??? ;) ;)
Ηταν φιλοξενη ???? ;) ;)σοβαρά μιλάς τώρα; λες και πήρα βιαγκρα διαρκείας! Ειδικά η κωλαρα σας δις Ελενα μας στα 4 ας πούμε οτι έκανε ζημια
αδελφε μου ειναι στα υπ οψιν μου μεχρι Κυριακη θα το καρφωσουμε το ελενακι να δω και εγω αν ειναι καλη ιερεια στις προσευχες και στις θυσίες και φυσικα πόσο καλη ειναι στα μαθηματικατύπε προχωρά και θα χύνεις στον ύπνο σου για καμια βδομάδα μετα
οπως λεει και ενας φιλος εδω ....ουα ουαΕδω χυνουμε τωρα !!!
Και κατσε εσυ και σφουγγαριζεΚεφατη επέστρεψε η κυρία Χατζή...
ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........ΟΤΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΦΙΛΟΥς ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ;) ;) ;) ;)Κεφατη επέστρεψε η κυρία Χατζή...
απο δω μεσα ηταν το παιδι δικο μας αντε να δουμε καμια κρητικη ακομα κα ελενα μολις κλεισω ραντευου αυτη την εβδομαδα να φερω βουτηρο να κανουμε την σκηνη το τελευταιο ταγκο στο ΠΑΡΙΣΙ η θα φερεις τιποτα μηχανηματα και παιξουμε την ταινια το αυταρχικο της ελεναςΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........ΟΤΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΦΙΛΟΥς ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ;) ;) ;) ;)