Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
χαχαχαχαχα.....σαν αυτογραφο θα γινει , βγαλε εσυ την φωτο κ θα την (υπογραψω) εγω !!!
χαχαχαχαχα.....σαν αυτογραφο θα γινει , βγαλε εσυ την φωτο κ θα την (υπογραψω) εγω !!!
Αρρωστια εισαι μωρο!!!!Eισαι ενας εσυ ......
χαμηλοτατης ευκρινιας ....υψηλοτατης υγρασιας....
φρεσκο πραγμα σαν τριανταφυλλο να το μειριζεις αλλα πολυ μελι εχει ρε συ ελεναEισαι ενας εσυ ......
χαμηλοτατης ευκρινιας ....υψηλοτατης υγρασιας....
Μμμμμμμμμμμμμμμ....Εγω θελω ενα στρινγκακι με αφιερωση
και αλλο ένα εδω παρακαλώ!Μμμμμμμμμμμμμμμ....
Μετα απο πολυ γυμναστικη εσωτερικη με αιχμηρο αντικειμενο ....ειχαμε μια ιδιαιτερη υγρανση της περιοχης....φρεσκο πραγμα σαν τριανταφυλλο να το μειριζεις αλλα πολυ μελι εχει ρε συ ελενα
Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμκαι αλλο ένα εδω παρακαλώ!
Δωσε τα δωρα σου στο λαό κουκλάρα!!!!Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
τωρα σε λιγο θα εχω κ μια υγρανση της εξωτερικης εδωπερα !!! :coolcondom:Μετα απο πολυ γυμναστικη εσωτερικη με αιχμηρο αντικειμενο ....ειχαμε μια ιδιαιτερη υγρανση της περιοχης....
ΠΗΝΙΓΗΚΑΜΕ
να φαιρουμε σωσιβια αλλα μπανιο δεν ξερω λες να παμε απο πνηγμο :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:Μετα απο πολυ γυμναστικη εσωτερικη με αιχμηρο αντικειμενο ....ειχαμε μια ιδιαιτερη υγρανση της περιοχης....
ΠΗΝΙΓΗΚΑΜΕ
Οχι μωρε με την Ευα τα εχουμε καλα ...κανενα προβλημα ...απλα εκτελεσα μια επιθυμια ;)Ας μη βάζουμε τις κοπελες σε ανταγωνισμό.
Νομίζω ειναι και οι δύο. .φανερά γενναιόδωρες στα νήματά τους
ΧΑΧΑΧΑΧΑ....τωρα σε λιγο θα εχω κ μια υγρανση της εξωτερικης εδωπερα !!! :coolcondom:
Είναι αρκετά και ειδικά τον τελευταίο καιρό....Ας μη βάζουμε τις κοπελες σε ανταγωνισμό.
Νομίζω ειναι και οι δύο. .φανερά γενναιόδωρες στα νήματά τους
Απλωχερα .....Δωσε τα δωρα σου στο λαό κουκλάρα!!!!
ΤρελαααααααααααααααααΑπλωχερα .....
η απλωχερια με εκανε να πινω ηρεμιστικα φωναξα πυροσβεστικα και οσο ουπω ετοιμαζωμαι για συντομο τηλεφωνο στο φραφειο να σε τιμωρησωΑπλωχερα .....