anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Τι έκανα πάλι;πΠειραχτηρι...
Τι έκανα πάλι;πΠειραχτηρι...
Ολοι την χρειαζομαστε .... συμπεριλαμβανομενης και εμου ...πιστεψε μεΓεια σου ρε Έλενα....Η "ψυχολόγος του έρωτα" εχεις γίνει!!!!!
Πρέπει να κανονισουμε μια ομαδική ψυχοθεραπεία μαζι σου!!!!
<<Αυτά παθαίνεις και να καλλωπίζεσαι και να γράφεις στο φόρουμ θα έχει κάποιο αποτέλεσμα...Τι έκανα πάλι;
Πρόλαβες και μου απάντησες ξαναδιάβασε λίγο Το διόρθωσα.....<<Αυτά παθαίνεις και να καλλωπίζεσαι και να γράφεις στο φόρουμ θα έχει κάποιο αποτέλεσμα...
π.χ.....αουτς >>
Καλησπερα γιαβρι μουκαλησπερα
ευχαριστω :-* :-*δικο σου ελενα
Εφυγαααααααααα...καθηκον
τρεχουμε τωρα.....Εφυγαααααααααα...καθηκον
χαιρομαι για το σχολιο σου !!!!!!!!!!!!!!!Dislike για την φωτό, άλλο αν η δουλειά το επιβάλλει, κατανοητό.
χαιρομαι για το σχολιο σου !!!!!!!!!!!!!!!
Εδω θα σου απαντησω αργοτερα ...Προσπαθώ να καταλάβω από τις απαντήσεις σου, όποτε μπαίνω στο νήμα σου, τι έχεις σπουδάσει, όχι ότι έχει και κάποια σημασία αν περιοριστούμε στα στενά όρια του αντικειμένου αυτού του σάιτ, που αφορά το πληρωμένο σεξ κυρίως σε διάφορες μορφές του. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η άνεσή σου στον γραπτό λόγο, που υποθέτω ότι την ίδια θα έχεις και στον προφορικό, είναι μόνο απ' ο,τι πήρες από τη βασική σου μόρφωση στο σχολείο, άσχετα αν που και που κάνεις και κάποια λαθάκια (ορθογραφικά), όπως οι περισσότεροι άλλωστε. Η ευστροφία σου όμως, όπως και το εύστοχο των απαντήσεών σου, είναι βέβαια χαρίσματα και δεν διδάσκονται, ή τα 'χεις ή δεν τα 'χεις. Μια χαρά το πας, keep walking. Καλό ξημέρωμα να έχουμε.
Εδω θα σου απαντησω αργοτερα ...
ναι να του απαντήσεις αργότερα, για να μου απαντήσεις εμένα τώρα
σε παντρεύει η μαμά σου;
Τυχερός θα είσαι αν σου πει ναι...ναι να του απαντήσεις αργότερα, για να μου απαντήσεις εμένα τώρα
σε παντρεύει η μαμά σου;