Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Εννοωντας ο ποιητης ? :-Κάλπικη λύρα νο2 και να σε ζωγραφίζει ο πρωταγωνιστής όπως είσαι στη φώτο
Ποια ? βοηθησε με .......Μέρος του σεναρίου, δεν έχεις δει την ταινιάρα αυτή?
ισως ναι ..ισως οχι ...δεν μπορω να θυμηθω..Αλλα που κολαω εγω εκει ....στουμπωσε ο επεξεργαστης σορρυΚάλπικη λύρα, με Χορν και Λαμπέτη
χαχαχα ...καλη προσεγγιση ....γραφετε στα πρακτικαΤο μοντέλο που έκανε στην ταινία βάσει της φωτογραφίας σου...
Στην κάλπικη λίρα.
Για πιο πικάντικο τίτλο θα έλεγα Κολπική λίρα...
Αν θα γύριζες κάποια άλλη ταινία να έδινες αυτόν τον τίτλο.
εδω εισαιισως ναι ..ισως οχι ...δεν μπορω να θυμηθω..Αλλα που κολαω εγω εκει ....στουμπωσε ο επεξεργαστης σορρυ
εδω εισαι
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=917782;image[/img[/URL]]
[/quote]εννοωντας την ΛΑΜΠΕΤΗ ?
Πολλά μυαλά σκέφτονται καλύτερα από έναΩραίος για τον τίτλο!!!!
Και για το ι στο λίρα, μου ξέφυγε!!
εννοωντας την ΛΑΜΠΕΤΗ ?
συμφωνω.καποια πραγματα γινονται γιατι δεν εχουμε ν αποδειξουμε τιποτα.καλλιστα θα πετυχαινες τελεια αποτελεσματα με μερικες προκλητικες φωτο, καποια χαμογελα .μερικους αναστεναγμους. Όμως υπαρχει και η σκεψη ,η ανησυχια του πνευματος που απλοχερα ξετυλισσει εδω η έλενα. Και το κανει γι αυτη πρωτα και εμεις συμμετεχουμε κι αυτο δηλωνει σεβασμο προς εμας.Eιμαι εδω και δρω ...Και εσεις αντιδρατε ο καθενας με τον τροπο του . Παντου στο συμπαν το ιδιο γινεται (νομος δρασης αντιδρασης λεγεται).
Ο καθενας λοιπον με το τι ψαχνει να βρει να γεμισει το χρονο του σ αυτο το site και συγκεκριμενα σ αυτο το νημα , αναλογως αντιδρα σε κατι που ειπα η εκανα ....και εγω πρεπει και ΘΕΛΩ να συμμετασχω σ αυτο . Γι αυτο επελεξα να ειμαι εδω ..Θα μου πει κανεις τι δουλεια σου κανεις , ψαχνεις πελατες...
Λεφτα θες..!!
ΝΑΙ CALL GIRL ειμαι.. (ολοι αυτο δεν θελουμε αλλωστε ο καθενας στο χωρο του)? ...Ομως μοιραια μεσα απο ολη αυτη την διαδικασια ( που ολοι εχουμε αποδεχτει) αναπτυσονται και αλλα συναισθηματα (δεν ειναι ολα γαμησι) ...γελιο πλακα θυμος στεναχωρια καυλα ...Και νοιωθω ομορφα που συμμετεχω σ αυτα τα συναισθηματα καποιων που νοιωθουν ετσι .... (εδω δεν υπαρχει αντιτιμο υλικο )...μονο απολαυση ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ...
Αυτη ειναι η απαντηση μου σε καποια pm που με ρωτανε τι ρολο βαραω εδω και τι προσπαθω να αποδειξω.....
Ναι σαν τα ξυραφακια ...Με ενα κοβεσαι .....Αουτς *P *PΠολλά μυαλά σκέφτονται καλύτερα από ένα
Αυτά παθαίνεις και να καλλωπίζεσαι και να γράφεις στο φόρουμ θα έχει κάποιο αποτέλεσμα...Ναι σαν τα ξυραφακια ...Με ενα κοβεσαι .....Αουτς *P *P
μα αμα δεν σεβαστω την ψυχη των ανθρωπων της παρεας ποιος ο λογος της παρουσιας μου εδω ...Θα μπορουσα καλιστα να παω για χορτα και να μην σας ταλαιπωρω ....Νταξ καλο το ξεβρακωτο ..αλλα κουραζει βρε παιδι μου ολη την ωρα ...Το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται κι ο παπας ;) ;) ;)συμφωνω.καποια πραγματα γινονται γιατι δεν εχουμε ν αποδειξουμε τιποτα.καλλιστα θα πετυχαινες τελεια αποτελεσματα με μερικες προκλητικες φωτο, καποια χαμογελα .μερικους αναστεναγμους. Όμως υπαρχει και η σκεψη ,η ανησυχια του πνευματος που απλοχερα ξετυλισσει εδω η έλενα. Και το κανει γι αυτη πρωτα και εμεις συμμετεχουμε κι αυτο δηλωνει σεβασμο προς εμας.
Πειραχτηρι...Αυτά παθαίνεις και να καλλωπίζεσαι και να γράφεις στο φόρουμ θα έχει κάποιο αποτέλεσμα...
π.χ.....αουτς ;)
Μία που το φερε η κουβέντα Ρίξε μία φωτογραφία πάνω έτσι να μας τρελάνεις....μα αμα δεν σεβαστω την ψυχη των ανθρωπων της παρεας ποιος ο λογος της παρουσιας μου εδω ...Θα μπορουσα καλιστα να παω για χορτα και να μην σας ταλαιπωρω ....Νταξ καλο το ξεβρακωτο ..αλλα κουραζει βρε παιδι μου ολη την ωρα ...Το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται κι ο παπας ;) ;) ;)