KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.983
- Πόντοι
- 6.166
Δικο σου
υψηλής ποιότητας το περιεχόμενοΑπο την πριβε συλλογη μου...χαμηλης αναλυσης σορρυ
στο Γουαδαλκιβίρ!Λούζεται η αγάπη μου κλπ.
Καλά εγώ τα ξημερώματα πριν πάω για μπάνιο της αφιέρωσα μια καλή, η οπτασία της ερχότανε μπροστά μου (Ρεπάνης).......Αίσχος, με χαμηλή ανάλυση εγώ αρνούμαι να
Σου εχω γιαβρι μου .Σου εχω !!!στο Γουαδαλκιβίρ!
Κάτι με ισπανική καταγωγή έγραψε το κορίτσι σε προηγούμενο σχόλιο της έτσι πήρε το μάτι μου αλλά με τη μ*λακία που με δέρνει LOL που να ψάχνω!
Καλά εγώ τα ξημερώματα πριν πάω για μπάνιο της αφιέρωσα μια καλή, η οπτασία της ερχότανε μπροστά μου (Ρεπάνης).......
Ελενίτσα μη φοβάσαι εγώ τα κορίτσια ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν τα ματιάζω. Τrust me!
Δεν παιζεσαι .....Δεν προλαβα να πω μια καλησπερα ...Φευγω..Θα τα πουμε later..Σας αφηνω ομως κατι να .............
Δεν προλαβα να πω μια καλησπερα ...Φευγω..Θα τα πουμε later..Σας αφηνω ομως κατι να .............
....!!!Δεν προλαβα να πω μια καλησπερα ...Φευγω..Θα τα πουμε later..Σας αφηνω ομως κατι να .............
εδώ θα είμαστε πάλι γιαβρι μ με το πούτσο κάγκελο με τέτοια φωτο που έβαλες Πώς να μην γίνει κάγκελο..Δεν προλαβα να πω μια καλησπερα ...Φευγω..Θα τα πουμε later..Σας αφηνω ομως κατι να .............
Δεν προλαβα να πω μια καλησπερα ...Φευγω..Θα τα πουμε later..Σας αφηνω ομως κατι να .............
Και ξαναφευγω .............false alarm > >Καλώς την περδικόστηθη.
Και ξαναφευγω .............false alarm > >
Αμάν ρε κούκλα μου σε πεινασμένους έπεσες σε κατακοκκίνισαν χαμηλά.Και ξαναφευγω .............false alarm > >