Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλα την επομενη φορα θα βαλω που εχω παει για χορτα ....πάλι τσόντα μας έβαλες....
Καλα την επομενη φορα θα βαλω που εχω παει για χορτα ....πάλι τσόντα μας έβαλες....
να βρω που εχω και το αντιστοιχο για ανδρες ...μου τις εστειλε ενας φιλος απο τσεχοσλοβακιαείμεθα πολύ μπροστά στην Ελλάδα...
να και η μοντέρνα εκδοχή
κατα την διαρκεια της φωτογραφησης ναι ...μετα εκανε αλλα .... ;) ;) ;)μλκ .. φωτογράφος ...
τι έκανε το πουλάκι του έπαιζε?....
Καλα την επομενη φορα θα βαλω που εχω παει για χορτα ....
Ναι βρε ..κατσε να παω πρωτα για χορτα ...να βάλεις και μία που ετοιμάζεις την χορτόπιτα...
κατα προτίμηση έτσι
τις καλησπέρες μου..
Καλησπερα γιαβρι μουνα βάλεις και μία που ετοιμάζεις την χορτόπιτα...
κατα προτίμηση έτσι
τις καλησπέρες μου..
Ναι βρε ..κατσε να παω πρωτα για χορτα ...
χμ...Καλα την επομενη φορα θα βαλω που εχω παει για χορτα ....
το έσωσες....κατα την διαρκεια της φωτογραφησης ναι ...μετα εκανε αλλα .... ;) ;) ;)
Αντεχω βρε μην αγχωνεσαι ;) ;)Να τον προσεχεις αυτουνο, γαμει αβερτα κουβερτα.
οχι δεν θα το εσωζα.....χαχαχμ...το έσωσες....
κριμα βρε γαμωτο που εχασα ενα βιντεακι απο περσυ ....θα γελαγε το συμπαν εδω μεσα ....εχει και στην λαική χόρτα ... αλλά μην πας έτσι γιατί θα έχουμε εμφράγματα και εγκεφαλικά και με τον Πολάκη το σύστημα υγείας είναι άστα να πάνε...
να βρω που εχω και το αντιστοιχο για ανδρες ...μου τις εστειλε ενας φιλος απο τσεχοσλοβακια
βάλε κάτι υψηλής ανάλυσης...οχι δεν θα το εσωζα.....χαχα
βάλε κάτι υψηλής ανάλυσης...
στο σωτήριο έτος 2017 είμαστε...
και της είπα να μην δίνει φωτογραφίες μου.......ελα ρε που φαγωθηκες...
αυτο αναστενει πεθαμενους και εγω για εγκεφαλικοελα ρε που φαγωθηκες...
εχουν αρχισει καιρο δυστυχως ...κριμα στους ανθρωπους .. :-στην βαρκελωνη εγινε τρομοκρατικο χτυπημα......αρχισαν τα οργανα 4 νεκροι μεχρι τωρα
κα χατζη σας βλεπω να επιπλεεται με σωσιβιο μετα απο αυτο και τα χορτα προσεχτε τα κυριως τα ραδικια θελει πολυ σκηψιμοΑντεχω βρε μην αγχωνεσαι ;) ;)