anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
εξαρταται την διαθεση .... Οταν θα με συναντησει στην θεσσαλονικη παντως... δεν ξερω μην βρει και σε ροζ αποχρωση.....![]()
![]()
![]()
εξαρταται την διαθεση .... Οταν θα με συναντησει στην θεσσαλονικη παντως... δεν ξερω μην βρει και σε ροζ αποχρωση.....![]()
![]()
![]()
Hellooo!![]()
το μπου ειναι πιο γρηγορο και απο τον μπολττην εχετε τρελανει ρε την κοπελα δεν προλαβαινη πρεπει να παρει γραμματεα ;)![]()
προσφερομαι
ρε τι ροζ εχει χασει την μπαλα σε λιγο των βλεπω κατα σινουρη πλευραεξαρταται την διαθεση .... Οταν θα με συναντησει στην θεσσαλονικη παντως... δεν ξερω μην βρει και σε ροζ αποχρωση.....![]()
![]()
![]()
Μπλιζακο παιδι μου τι δουλεια εχεις εσυ εδώ ...
Γρηγορα σπιτι ...
να με συγχωρειτε κυρια ...αλλα μου ξεφυγε και ηρθε εδώ το παλιοπαιδο
..............................................ρε τι ροζ εχει χασει την μπαλα σε λιγο των βλεπω κατα σινουρη πλευρα![]()
![]()
![]()
![]()
..............................................εξαρταται την διαθεση .... Οταν θα με συναντησει στην θεσσαλονικη παντως... δεν ξερω μην βρει και σε ροζ αποχρωση.....![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχαχα............................................................................................
Καλημερα .....![]()
Φανταζομαι εσυ ?????![]()
>
Επιστρέφω ...![]()
Και λιγο μουσικη χαλαρωση μετα το επιμορφωτικο διαλειμα που ειχαμε ...![]()
Φευγω ομως τωρα ....
Παω να με περιποιηθω λιγο
1.για να μην φαινεται οτι ειμαι τραβελι
2 Για να με δειτε ομορφη την επαυριον εν μεσω συναντησεων και αλλων τινων..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σας παρακολουθω ομως ...Φρονιμα παλιοπαιδα![]()
κα χατζη θα μας δειξεται μετα ποσο ομορφηνατε να παρουμε μια ιδεα απο τι θα επακολουθησει με την επαυριον σιεστα των θαυμαστων σας
![]()
![]()
![]()
πάλι τσόντα μας έβαλες....![]()
![]()
![]()
μλκ .. φωτογράφος ...παλι καλα .. αν κ το πλανο δεν ηταν κατατοπιστικο
μλκ .. φωτογράφος ...
τι έκανε το πουλάκι του έπαιζε?....
Καλημέρα καλως σας βρήκα..εγω λεω δαγκωτο ναι..εχω διαβασει αρκετες ιστοριες με τα βουρλα..τρουμπα κτλ.. μαρεσουν..αλλα θα ηταν κ ενα ενδιαφέρον θεμα για συζήτηση..αν και νομίζω εχει γραφτει κατι τετοιο..