Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ακριβως .....διανα επεσες ....παρε τον sweet75 που ειναι μετρ του μουσακα και θα σου πει αυτος
ακριβως .....διανα επεσες ....παρε τον sweet75 που ειναι μετρ του μουσακα και θα σου πει αυτος
Ετσι συναγωνιστη αδερφε φουχτερ ...Μαζι ενωμενοι στον αγωνα για περισσοτερο και ποιοτικοτερο σεξ...
Και εγω θα αποχωρησω παιδια ...Κυρία Χατζή...τα σεβη μου..
Οι υπόλοιποι... τις καληνυχτες μου
Όνειρα γλυκα και πονηρεμενα (τα απονηρευτα για τους ξενερωτους)
καληνυχτα σκορπιε τα ονειρα με τη χατζη η με κατι αλλο !!!!!!!!Κυρία Χατζή...τα σεβη μου..
Οι υπόλοιποι... τις καληνυχτες μου
Όνειρα γλυκα και πονηρεμενα (τα απονηρευτα για τους ξενερωτους)
Super gamias...
Δεν έχει σήμερα;....
άτακτος ....Μας απαξιωνει τυπε.
Γιατι πρασινισες, ησουν ατακτος;
Και εγω θα αποχωρησω παιδια ...
να δω καμια ταινια ...αφου ....
Καλο ξημερωμα σε ολους.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Λεχριτη το (χέζει η αρκούδα στο δάσος;) Από την ταινία κακοφημοι δρόμοι το έχεις πάρει;γκουντναητ ντηαρ
Λεχριτη το (χέζει η αρκούδα στο δάσος;) Από την ταινία κακοφημοι δρόμοι το έχεις πάρει;
bonn nouit monsieurγκουντναητ ντηαρ
όχι εσύ ποτέ. ..άτακτος ....
δεν την ξέρω αυτήν την λέξη...
Super gamias...
Δεν έχει σήμερα;....Αύριο πάλι. ..
Χαχαχα, ήταν ατάκα του Ρόμπερτ ντε Νίρο στην ταινία που σου είπα, αρχαία ταινία φυσικά. Ωραίος ο μπάρμπας σου,περπατημενοςαπ τον μπαρμπα μου , αυτο απανντησε οταν τον ρωτησα αν παει σε κωλομπαρα
Χαχαχα, ήταν ατάκα του Ρόμπερτ ντε Νίρο στην ταινία που σου είπα, αρχαία ταινία φυσικά. Ωραίος ο μπάρμπας σου,περπατημενος
μόλις τελείωσε μια ταινία και πάω για νανι ..Έριξα κ μια ματιά να δω τι κάνουν τα μωρά μου εδωΓιατί δεν κοιμάσαι;
δεν είπες τπτ να έρθω κ εγώ να παίξω τσάμπα λεφτά δεν θέλω κρίμα..μόλις τελείωσε μια ταινία και πάω για νανι ..Έριξα κ μια ματιά να δω τι κάνουν τα μωρά μου εδω
μόλις τελείωσε μια ταινία και πάω για νανι ..Έριξα κ μια ματιά να δω τι κάνουν τα μωρά μου εδω