Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
χαχαχαχαχα.... καλο !!!Μη βαρας, θα σου στειλω το νικολιο για σφαλιαροπροπονηση!
χαχαχαχαχα.... καλο !!!Μη βαρας, θα σου στειλω το νικολιο για σφαλιαροπροπονηση!
Σορυ δηλαδη που θα το πω ...αλλα πιστευεις ακομα οτι ιδεολογιες... ακομα κατοικουν σε υψηλα κυβερνητικα κλιμακια του τοπου ?
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κομματος σου μιλαω ....φιλε jimmy
έχει αρχίσει να ρετάρει ... καιρός να βρώ κανέναν φρέσκο σβέρκο...
...............τους τελειωσαν μαλλον
που σαι γιωργη
...............
Σε ευχαριστω πολυ γιαβρι μου :-* :-*Λενιώ η φωτογραφία του αβατάρ καταπληκτική... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ασε μην με τσιγκλας.... Μην το χοντρυνουμε....Εδω μεσα υπαρχουν λεπτες ισσοροπιες που δεν θελω να τις ενεργοποιησω ειδικα με αφορμη τετοια θεματα... και μεσα απο ενα νημα που παρακολουθειται <<επισταμενως>> .....μαλλον δεν συμφωνεις?
τι να κάνομεν δεσποσύνη ...
Ασε μην με τσιγκλας.... Μην το χοντρυνουμε....Εδω μεσα υπαρχουν λεπτες ισσοροπιες που δεν θελω να τις ενεργοποιησω ειδικα με αφορμη τετοια θεματα... και μεσα απο ενα νημα που παρακολουθειται <<επισταμενως>> .....
τι να κάνομεν δεσποσύνη ...
ο βήχας, ο έρωτας και η ηλικία δεν κρύβονται όσο και να προσπαθούμε (ειδικα για την ηλικία)...
πάντως χράτσα χρούτσα χράτσα χρούτσα θα σε τιμήσω άμα τη επιστροφή μου στα πάτρια εδάφη... :-*
να του πεσει........η συνδεση στο νετΌποιος παρακολουθεί το νήμα...να του ξεφουσκώσει το flamingo!
τι τους εκανες βρε .... και σε εχουν στον τοιχο με ενα ποδι πανωΖουζούνι....
πες μου τι θες και θα στο αφιερωσω .... τι θελει ο φιλος μου ?? :-* :-*Εγω περιμένω καρτερικα την...αφιέρωση μου