κ μυτη θα ελεγααυτιά....
μη σου πω κ σβερκο
:S :S :S :S :S :S :S :S
κ μυτη θα ελεγααυτιά....
αν είναι έτσι...κ μυτη θα ελεγα
μη σου πω κ σβερκο
Το πορτοφόλι του να έχεις φτάνει.κ μυτη θα ελεγα
μη σου πω κ σβερκο
δεν ξερω φιλεαν είναι έτσι...
είστε ίδιοι....
σ.σ
τσίγκινα βρακιά που πουλάνε;
δεν ξερω φιλε
εγω κατι κινεζικα εχω ΑΝΤΙΠΑΣ που μετα απο 5-6 πλυντηρια γινονται με κατι τρυπαρες ΝΑΑΑΑ με το συμπαθειο
οχι τυπεΤο πορτοφόλι του να έχεις φτάνει.
πες τα συναγωνιστή, αλλά έτσι ειναι εκμεταλλεύτηκε το κορμί μου και μετά με πέταξε σαν την τρίχα απ το ζυμάριΤουλαχιστον να σου εγραφε και μια καλη κριτικη...
τι το έκανες το κορίτσι ;) ....βρεπες τα συναγωνιστή, αλλά έτσι ειναι εκμεταλλεύτηκε το κορμί μου και μετά με πέταξε σαν την τρίχα απ το ζυμάρι
πες τα συναγωνιστή, αλλά έτσι ειναι εκμεταλλεύτηκε το κορμί μου και μετά με πέταξε σαν την τρίχα απ το ζυμάρι
για τα μάτια σου μονο θα κανω μια εξαίρεσηΤωρα με στεναχωρεις .... εγω σε θελω ΔΥΝΑΤΟ !!!!!
εγω;;; τίποτα αφου με ξέρεις... Αυτη να λες τι μου έκανε!τι το έκανες το κορίτσι ;) ....βρε
θα διαβάσεις σύντομα για την ένδοξη μάχη!Όχι καλέ τον Ναπολέοντα προσκαλώ να μας περιγράψει το Αούστερλιτς ή την Ιένα που πέρασε καλά και όχι το Βατερλό του.
χμ...εγω;;; τίποτα αφου με ξέρεις... Αυτη να λες τι μου έκανε!
ζαχαροπλαστισα ..αφου ...χαχαχαπες τα συναγωνιστή, αλλά έτσι ειναι εκμεταλλεύτηκε το κορμί μου και μετά με πέταξε σαν την τρίχα απ το ζυμάρι
Αξιοτατο !!! ;) ;) ;) ;)χμ...
θα περάσει απο συμβούλιο η υπόθεση...
εύχομαι να εισουν κάλο παιδί και... ΑΞΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...
Δοκιμασε χωρις ....να περνουν και αερα ;) ;)δεν ξερω φιλε
εγω κατι κινεζικα εχω ΑΝΤΙΠΑΣ που μετα απο 5-6 πλυντηρια γινονται με κατι τρυπαρες ΝΑΑΑΑ με το συμπαθειο
:-* :-* :-*για τα μάτια σου μονο θα κανω μια εξαίρεση