Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Προκαλεις ... τα κορακια ...Ο λαός απαιτεί κριτική εδώ και τώρα...
Προκαλεις ... τα κορακια ...Ο λαός απαιτεί κριτική εδώ και τώρα...
Εννοείται αλλα να μαζέψω τα κομμάτια μου πρωτα... Η Ελενίτσα με ξέκανεΟ λαός απαιτεί κριτική εδώ και τώρα...
Το πνεύμα πρόθυμο τύπε αλλά η σαρξ...
Αδυναμη ?Το πνεύμα πρόθυμο τύπε αλλά η σαρξ...
Τωρα με στεναχωρεις .... εγω σε θελω ΔΥΝΑΤΟ !!!!!Εννοείται αλλα να μαζέψω τα κομμάτια μου πρωτα... Η Ελενίτσα με ξέκανε
δηλαδή είσαι φρεσκαδούρα....εγω πάντως μολις της έκατσα και θα της ξανακατσω σιγουρα
Όχι καλέ τον Ναπολέοντα προσκαλώ να μας περιγράψει το Αούστερλιτς ή την Ιένα που πέρασε καλά και όχι το Βατερλό του.Προκαλεις ... τα κορακια ...
ποσο να αντεξει καποιος απεναντη σουΤωρα με στεναχωρεις .... εγω σε θελω ΔΥΝΑΤΟ !!!!!
μελί και καρύδια ... ;)Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να αρχίσω τις βιταμίνες ενόψη επερχόμενης συνάντησης. Πάλι σε έξοδα θα μας βάλει το παλιοκόριτσο.
Ναι μαγουλο βερυκοκο.... ;) ;)δηλαδή είσαι φρεσκαδούρα....
Ενδιαφερουσα προσεγγιση ... Θα συμφωνησω δε απολυτα ... ;) ;)
Δελφινι = ο μεγαλυτερος εχθρος των καρχαριων ... Oχι με το εκτοπισμα του ..αλλα με την νοημοσυνη του και την ομαδικοτητα του ειδους εναντι καθε κινδυνου ..
Καλη συνεχεια zarden
ΒΕ ΥΟUR SELF ...Kαι αστα τα αλλα ...ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ...ΣΕΞ ΚΑΝΟΥΜΕ ...!!!μελί και καρύδια ... ;)
οικονομικό
ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ........
ΒΕ ΥΟUR SELF ...Kαι αστα τα αλλα ...ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ...ΣΕΞ ΚΑΝΟΥΜΕ ...!!!
ΒΕ ΥΟUR SELF ...Kαι αστα τα αλλα ...ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ...ΣΕΞ ΚΑΝΟΥΜΕ ...!!!
την τύχη μου.....ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ........