alex 50 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
ο έρωτας περνάει από το στομάχι το πας ανάποδα ;)Εγώ και το κρεβάτι να μου κάνει βολεύομαι. :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
ο έρωτας περνάει από το στομάχι το πας ανάποδα ;)Εγώ και το κρεβάτι να μου κάνει βολεύομαι. :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Είσαι μια σουπιά...Σουπιες με σπανακι ...Εκλεκτα πραγματα
ο έρωτας περνάει από το στομάχι το πας ανάποδα ;)
Με απο ολα ....χαχα ...Δεν ακολουθω την μοδα εγω απο οτι εχεις καταλαβει ;) ;)με κρεας η εισαι κ εσυ βιγκαν που ειναι μοδα
Οχι απο τους αθηναιους ..Απο καποιον συγκεκριμενα ...ΑΛΛΑ δεν στο λεω ...τελικά κόλλησες από τους Αθηναίους τι είναι το αμέ
ετσι ...Εγώ και το κρεβάτι να μου κάνει βολεύομαι. :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Θα παρει βαρεα και ανθυγιεινα ??πρέπει να σκέφτεσαι και λίγο τους εργαζόμενους ;) ο παππούς είναι για σύνταξη πρέπει να συμπληρώσει τα ένσημα
βγαλε ανακοινωση για υποστηριξη ..χαχαχανα ετοιμαστώ για επένδυση....
μετοχές απο που μπορώ να πάρω....
μια βοήθεια παρακαλώ...
το έκανα....βγαλε ανακοινωση για υποστηριξη ..χαχαχα
ειδικα στους ταυρους ...συν ενα καλο κρασι... ;) ;)ο έρωτας περνάει από το στομάχι το πας ανάποδα ;)
εννοείται το ένσημο του παππούΘα παρει βαρεα και ανθυγιεινα ??
ελα που κανεις πως δεν καταλαβες εσυ .... ;)
ταυρινα κυρία χατζή?ειδικα στους ταυρους ...συν ενα καλο κρασι... ;) ;)
από χωρίο είμαι...ελα που κανεις πως δεν καταλαβες εσυ .... ;)
με δρασκελιες... οπως ελεγε καπου ο ριτσος αν δεν κανω λαθος.. ;) ;)προσπαθω να το βρωκάτι έρχεται...
κάτι έρχεται...
με δρασκελιες... οπως ελεγε καπου ο ριτσος αν δεν κανω λαθος.. ;) ;)προσπαθω να το βρω
μάλλον λάθος εκτίμηση έκανα...
μ'αρεειςΜε απο ολα ....χαχα ...Δεν ακολουθω την μοδα εγω απο οτι εχεις καταλαβει ;) ;)