anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
πιστεύω να σε κάλυψα...Το κορμί σου το φιδίσιο φέρτο να στο κάνω ίσιο και άμα δεις ότι σ' αρέσει θα σου φτιάξω και τη μέση....
πιστεύω να σε κάλυψα...Το κορμί σου το φιδίσιο φέρτο να στο κάνω ίσιο και άμα δεις ότι σ' αρέσει θα σου φτιάξω και τη μέση....
Άσε φίλε μου με τη ζέστη είμαι ακάλυπτος εντελώς.πιστεύω να σε κάλυψα...
στο ίδιο καζάνι....βράζουμεΆσε φίλε μου με τη ζέστη είμαι ακάλυπτος εντελώς.
Και είμαι και αισθάνομαι ΈΛΛΗΝΑΣ.KAΛΗΜΕΡΑ ...Η καλημερα μου σημερα ειναι μονο για Ελληνες και γι οσους αισθανονται ΕΤΣΙ
Σουπιες με σπανακι ...Εκλεκτα πραγματαΤέλειωσες με το μαγείρεμα Έλενα; Τι καλό ετοίμασες;
Ναι παραλιγο ...αλλα μην ανησυχεις ..θα εχουμε πολλα τευχη ...οσο εξελισετε το νημα ...χθες τελικά χάλασε η δουλειά έτοιμος ήμουν για το δεύτερο τεύχος και η κυρία του νήματος μου το χάλασε
καλοοοοοοοοοοοοοο ;) θα μου κάνεις το τραπέζι μια ημέραΣουπιες με σπανακι ...Εκλεκτα πραγματα
μ****ι με λάχανα κ π****α με κρεμμύδια
επιδόρπιο
γλυκό από πράσο...
Ναι αμε ...καλοοοοοοοοοοοοοο ;) θα μου κάνεις το τραπέζι μια ημέρα
πρέπει να σκέφτεσαι και λίγο τους εργαζόμενους ;) ο παππούς είναι για σύνταξη πρέπει να συμπληρώσει τα ένσημαΝαι παραλιγο ...αλλα μην ανησυχεις ..θα εχουμε πολλα τευχη ...οσο εξελισετε το νημα ...
με κρεας η εισαι κ εσυ βιγκαν που ειναι μοδαΝαι αμε ...
τελικά κόλλησες από τους Αθηναίους τι είναι το αμέΝαι αμε ...
καλοοοοοοοοοοοοοο ;) θα μου κάνεις το τραπέζι μια ημέρα
ξεδιαντροπεΕγώ και το κρεβάτι να μου κάνει βολεύομαι. :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: