πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
Ειδικά όταν ο άντρας είναι μέλος εδώ και την έχει 25αραΑμα ειναι καρφωμενη η πουτσα στο μυαλο της γυναικας φιλε, δεν βγαινει ουτε με εγχειρηση
Ειδικά όταν ο άντρας είναι μέλος εδώ και την έχει 25αραΑμα ειναι καρφωμενη η πουτσα στο μυαλο της γυναικας φιλε, δεν βγαινει ουτε με εγχειρηση
Ρε εδω οι 25αρηδες ειναι μικροτσουτσουνοιΕιδικά όταν ο άντρας είναι μέλος εδώ και την έχει 25αρα
Τί ταινίες να ξαναρχίσει, πιο μεγάλη από την Dauxma θα είναι πλέον! Όταν έπρεπε έφυγε, δεν την σήκωνε άλλο ο χώρος. Πίσω της έχουν ξεπεταχτεί καμιά 20αριά πιτσιρίκες τουλάχιστον.Βρε ας είναι ότι θέλει ...ο λαός είναι σοφός όταν λέει πως δεν κόβει η πουτανα το γαμησι... εννοεί πως άμα σφίξουν τα γάλατα πάλι μια χαρά ξαναβγαίνουν στο κλαρί ...αν σταματησουν οι πανηλίθιοι να αγοράζουν υλικό να δεις τι καλά θα ξαναρχίσει τις ταινίες η Έλενα .....με λεφτά στην μπάντα κάνω και γω τον αγρό καλλιεργητή ως χόμπι ...αν πάλι επειδή την " ξέρεις " πιστεύεις πως πλέον είναι μια μετανοημενη Μαγδαληνή ( ενώ εξακολουθεί να πουλάει υλικό ) τότε έπρεπε να πας στα στριμ του χαγιατε
Τα ίδια ισχύουν για κάθε εκδιδόμενη....γυναίκα που αντέχει την σιχαμαρα να ξαπλώνει με αγνώστους έναντι αμοιβής για Χ διάστημα μπορεί να το ξανανεχθει εις το άπειρο ....όλα τα άλλα αμάρτησα γιατί είμαι φτωχια ή για τον άρρωστο πατερουλη μου κλπ είναι για ηλίθιους αγαπουληδεςΠαίχτη μπερδευεσαι δεν μιλάω για την Χατζή αλλά για την Εύα 30
Πάλι για επιμήκυνση πέους πρέπει να πάωΡε εδω οι 25αρηδες ειναι μικροτσουτσουνοι
Ισχύει!Το παλληκάρι είναι νορμάλ με δουλειά μισθωτού
Ειχε αρχισει να χαλαει στο σωμα και η αποδοση στις τσοντες ητανε αστα βραστα. Την πηδαγε ο Μπαναγος και εκανε και καλα ταινια gangbang που οι τυποι δεν κατσφερναν να χυσουν και δεν τους σηκωνοτανε. ΠαρακμηΤί ταινίες να ξαναρχίσει, πιο μεγάλη από την Dauxma θα είναι πλέον! Όταν έπρεπε έφυγε, δεν την σήκωνε άλλο ο χώρος. Πίσω της έχουν ξεπεταχτεί καμιά 20αριά πιτσιρίκες τουλάχιστον.
Εσύ παίχτη τι κάνεις εδώ μεσα???Τα ίδια ισχύουν για κάθε εκδιδόμενη....γυναίκα που αντέχει την σιχαμαρα να ξαπλώνει με αγνώστους έναντι αμοιβής για Χ διάστημα μπορεί να το ξανανεχθει εις το άπειρο ....όλα τα άλλα αμάρτησα γιατί είμαι φτωχια ή για τον άρρωστο πατερουλη μου κλπ είναι για ηλίθιους αγαπουληδες
Θα γυρίσει εκεί μια ταινία να την ξεκωλιαζουν να ξανάρθει στην επιφάνεια να αγοράζουν τα βλήματα υλικό στο onlyfans της ..... το κατέχει το πορνό μάρκετιγκ η ελεναραΤί ταινίες να ξαναρχίσει, πιο μεγάλη από την Dauxma θα είναι πλέον! Όταν έπρεπε έφυγε, δεν την σήκωνε άλλο ο χώρος. Πίσω της έχουν ξεπεταχτεί καμιά 20αριά πιτσιρίκες τουλάχιστον.
Εχεις αργησει φιλεΠάλι για επιμήκυνση πέους πρέπει να πάω
Άρχισε η βλαμμένη τις πλαστικέςΕιχε αρχισει να χαλαει στο σωμα και η αποδοση στις τσοντες ητανε αστα βραστα. Την πηδαγε ο Μπαναγος και εκανε και καλα ταινια gangbang που οι τυποι δεν κατσφερναν να χυσουν και δεν τους σηκωνοτανε. Παρακμη
Θα χρειαστουν αρκετες.Άρχισε η βλαμμένη τις πλαστικές
Όταν ξεκινούσε στο μεταξύ ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα! Η ίδια με πολλά παραπανήσια κιλά κι αγύμναστη, οι συμπρωταγωνιστές της κάτι γύφτοι άστα να πάνε. Κάπως σουλουπώθηκε στην πορεία αλλά περνάνε τα χρόνια τα άτιμα.Ειχε αρχισει να χαλαει στο σωμα και η αποδοση στις τσοντες ητανε αστα βραστα. Την πηδαγε ο Μπαναγος και εκανε και καλα ταινια gangbang που οι τυποι δεν κατσφερναν να χυσουν και δεν τους σηκωνοτανε. Παρακμη
Μπα όταν η γυναίκα αρχίσει τίς πλαστικές συνήθως καταλήγει ρομποκοπΘα χρειαστουν αρκετες.
Μετά από κάποια ηλικία οι πλαστικές σε κάνουν χειρότερη/ο από ότι ήσουν, οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι.Θα χρειαστουν αρκετες.
Μαζί το γράψαμε!!Μπα όταν η γυναίκα αρχίσει τίς πλαστικές συνήθως καταλήγει ρομποκοπ
Διαπιστώνω τι χαζοί κυκλοφορούν τυπε μου που τρώνε αμασητα τα παραμύθια κάθε εκδιδόμενης ή γενικά σεξεργατριας ....να έχουν το θάρρος της επιλογής τους ...αυτά τα " άτιμη κοινωνία σε μισώ " είναι για ηλίθιουςΕσύ παίχτη τι κάνεις εδώ μεσα???
Στα τελευταια ητανε τραγικη.Όταν ξεκινούσε στο μεταξύ ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα! Η ίδια με πολλά παραπανήσια κιλά κι αγύμναστη, οι συμπρωταγωνιστές της κάτι γύφτοι άστα να πάνε. Κάπως σουλουπώθηκε στην πορεία αλλά περνάνε τα χρόνια τα άτιμα.
είναι απαιτητικό challengeγκετ ε λαιφ ρε μαλακες....
Εγώ ξέρω ότι η ελεναρα πισωγλεντησε πολλά αγόρια που το παίζουν μεγαλογαμιαδεςΣτα τελευταια ητανε τραγικη.
Καλα εκανε και το εριξε στο of αλλα μην μας το παιζει και παρθενα