πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.037
- Πόντοι
- 12.056
τι ειπες των 50 προφανως μιλας για ευρωΠου να τολμησεις ρε να πλησιασεις μικρουλα;
Εγω σλαβα να ναι κι οτι να ναι (σε ηλικια κατω των 50 βεβαια)
τι ειπες των 50 προφανως μιλας για ευρωΠου να τολμησεις ρε να πλησιασεις μικρουλα;
Εγω σλαβα να ναι κι οτι να ναι (σε ηλικια κατω των 50 βεβαια)
Εσυ και Εθνικη Τραπεζα οι μεγαλοι χορηγοί.θα της τα χωσω εγω ρε τι μεγα χορηγος ειμαι .......ψιλικατζηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Εγω δεν ειμαι καχυποπτος, πιστευω την ηλικια που μου λενε οι γυναικεςτι ειπες των 50 προφανως μιλας για ευρω
τωρα που το ειπες καιρω εχω να οποτε θα παω για ψαρεμαΕσυ και Εθνικη Τραπεζα οι μεγαλοι χορηγοί.
Κοιτα να συνελθεις γιατι θα στα φαει η ψηλη καιβ σε βλεπω να ψαρευεις σπαρους στην Αναβυσσο με το καλαμι
Βγαλε και φωτο την κακαβια που θα φτιαξεις.τωρα που το ειπες καιρω εχω να οποτε θα παω για ψαρεμα
Έτσι που εσκουζε σαν γουρούνα που τη σφάζουν όταν της έσκιζαν τον κωλο πολύ λογικό να μπερδευτεί κάποιος και να νόμιζε πως ήταν παρθένα από κωλοαπο πισω ηταν παρθενα
Μία χαρά θα μπορούσεΘα μπορούσε άνετα και θα είχε κι επιτυχία μεγάλη γιατί της άρεσαν αυτά, τα ζούσε! Αλλά σήμερα δεν θα μπορούσε να έχει τη ζωή που έχει, όλα έχουν το τίμημά τους...
617 είχε πει οτι έπαιρνε στο φουρνο,και οτι δεν έφταναν τα χρήματα γιατι άμα εχει το παιδί να πάρει τα πράγματά του για το σχολειο,εχεις να φας,και τι να φτάσουν τα 617 ευρώ,οταν τα 350 πηγαίνουν πρωτα απ ολα στο ενοικιοΔουλεια στο φουρνο, 800 ευρω κλπ κλπ κλπ .
Απορω γιατι ολες οι κοπελες που δουλευουν σε φουρνους, καφε, εστιατορια, εμπορικα καταστηματα κλπ δεν το γυριζουν στη βιζιτα;
Εντάξει,έπαιρνε και διατροφή από τον πρώην σύζυγό της.Αν ήταν όπως τα λέει,πολλές που είναι τσίμα-τσίμα θα έβγαιναν στο κλαρί.617 είχε πει οτι έπαιρνε στο φουρνο,και οτι δεν έφταναν τα χρήματα γιατι άμα εχει το παιδί να πάρει τα πράγματά του για το σχολειο,εχεις να φας,και τι να φτάσουν τα 617 ευρώ,οταν τα 350 πηγαίνουν πρωτα απ ολα στο ενοικιο
Για τη Μίνα την έταιρη "πορνοστάρ", με τα σαμπρελοχείλη λες; Αυτή σε κάποιο ραντεβού μας την ώρα που της έδινα πόνο στα τέσσερα, καθε τόσο και λιγάκι σηκώνονταν, πήγαινε στο μπάνιο να χιονιστεί και πάλι πίσω... ασανσερ μου τον είχε κάνει και της έσκασα και 200.Και λογω της αχνης κανανε και σημαντικες αυξησεις καποιες βαλκανιες
Οι περισσότερες Ελληνίδες βιζιτες έχουνε παιδιά κάποιες και νόμιμο σύζυγό.Τα παιδιά τους δεν τα σκέφτονται τόσο η Έλενα Χατζη με τις τσόντες όσο και οι άλλες ξεκωλιαρες με το of? Εγώ θα έβγαινα από το σπίτι...
Μην πιστεύεις πουστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια,πολλές έχουνε οικονομικά προβλήματα,ένα ποσοστό όμως βγαίνει στην πορνεία παλαιόθενΚάτι δεν μου κάθεται καλά στη συνέντευξη της στον Σρόιτερ.Είπε ότι επέστρεψε από τη Γερμανία στην Ελλάδα,γιατί ο γιος της δεν άντεχε άλλο στη Γερμανία.Σημειωτέον ότι ο γιος της θα έμενε στην Ελλάδα με τον πατέρα του,αφού οι γονείς του είχαν χωρίσει.Μετά είδε τα σκούρα εδώ οικονομικά και ξεκίνησε τσόντες και βίζιτες.Δηλαδή προτίμησε να εκπορνευτεί γνωρίζοντας ότι ο γιος της θα εξοργιστεί,αρκεί να είναι στην ίδια χώρα μαζί του,αντί να γυρίσει πίσω στη Γερμανία για ανθρώπινο μισθό;Προφανώς αντί να ζοριστεί σε δύσκολη χειρωνακτική εργασία της Γερμανίας,προτίμησε να βγει στο κλαρί.Ας πρόσεχε!
Ποιά είναι η Μίνα η πορνοστάρ; Αν εννοείς αυτήν που νομίζω κάνεις λάθος, δεν έχει ποτέ της γυρίσει τσόντα της είχαν χρεώσει άλλης που παλιότερα ήταν δίδυμο, βγαίνανε μαζί και στην τηλεόραση κλπ.Για τη Μίνα την έταιρη "πορνοστάρ", με τα σαμπρελοχείλη λες; Αυτή σε κάποιο ραντεβού μας την ώρα που της έδινα πόνο στα τέσσερα, καθε τόσο και λιγάκι σηκώνονταν, πήγαινε στο μπάνιο να χιονιστεί και πάλι πίσω... ασανσερ μου τον είχε κάνει και της έσκασα και 200.
Παιδιά αρκετές αλλά χωρισμένες ή με παιδιά εκτός γάμου.Οι περισσότερες Ελληνίδες βιζιτες έχουνε παιδιά κάποιες και νόμιμο σύζυγό.
Που την θυμήθηκες αυτή?Βρες κάποια που να μπορεί
Την Ντάμα Πίκα (Μαλβίνα) ας πούμε ..
ΔΕΝ ξέρω αν τον αγάπησε, αλλά σίγουρα θα έχει πολυυύ μεγάλο πορτοφόλι, αυτός ο άλλος.Αγάπησε άλλον.
Πολύ δυνατή στο γαμησι, ακόμα την θυμάμαι.Ναι, εγώ ξέρω τουλάχιστον ακόμα μία, την Εύα30. Μετά βγήκε κι ήταν ασυγκράτητη. Καλό παιδί ήταν η Εύα πάντως και προς τιμήν της όταν έκανε μια σοβαρή σχέση σταμάτησε μαχαίρι τη δουλειά.
Να βλέπεις την γυναίκα σου να πηδιεται είτε στο of είτε στις βίζιτες είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν. Αν μένεις στο γάμο είσαι κοπρόσκυλο. Αλλά και να ξέρεις ότι η μάνα σου έχει πλατφόρμες ή τα βράδια βγάζει το βρακι της στα ιδρύματα είναι ακόμα χειρότερα.Οι περισσότερες Ελληνίδες βιζιτες έχουνε παιδιά κάποιες και νόμιμο σύζυγό.
Με τα λεφτά κάτι γίνεται, δλδ μπορεί να έχει πολλά ο σύζυγος/μόνιμη σχέση, ή τελοσπαντων να την παλέψει και με λιγότερα."Και θα αντέξεις εσύ χωρίς τα λεφτά και κυρίως χωρίς πολλές πούτσες;" Μου είχε πει λοιπόν πως "Δεν θα είναι εύκολο αλλά πρέπει να το κάνω γιατί θέλω να κάνω οικογένεια!"
Πάει να πει δεν είναι όλες οι πουτάνες το ίδιο "πουτάνες"!
...Και από μπροστά, έμπαιναν...τρένα!απο πισω ηταν παρθενα
Τα τρενα μπαινανε μπροστα και πισω...Και από μπροστά, έμπαιναν...τρένα!